Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je to lazocalan, ko je to lazocalan? Niste bili lazocalani kad ste krali od nas. Ausgtrougarske sobarice i konjušari.
Jedna od najvecih pljacki iz vremena raspada Juge. Moj se komsija htio baciti sa vrha zgrade kad je izgubio stednju. Propio se ako je i mogao vise a mi ga tjesili da nije sve tako crno. No, moj je komsija joz ziv i mogu mislit puste radosti kada cuje ovu vjest. Dohaka i Slovencima taj neki napuhani evropski sud.
kad ste mogli da ih uzmete sebi, mozete sada i da ih vratite nazad ljudima koji su tamo cuvali novac. bosnjo ne daj pare vise strancu.
prvostupanjsku ili prvostepenu! Klix, pa mozete prevesti barem sa hrvatskog kako spada
A kako su tek bile razocarane stedise kad su ostale bez ustedjenog novca gospodjo Bratusek...
K'o da vas neko pita da li ćete poštovati ili ne, bagro slovenačka.
ses ses
Uhhhhh....mashalla....sad cu svoju zenu da opalin s guza.....laku noccc
...al me podsjeti na dinu čolić :)
Koji dio ? :D
...obrve :)
Premijerka stroga milfaca, voli qrac, vise nego staru deviznu stednju.
vidi joj bataka beteeeeeeeee
da vidis slika https://www.facebook.com/alenka.bratusek/photos_stream
mislili slovenci s tuđih leđa, haha evo vam kurrac. Vraćajte nam pare sad, ali trebalo je da nam vratite sa kamatom, to cemo trazit za par decenija u strasburu da nam kamatu vratite.
ništa, ali mi nana dobija
Kako ti volis sada svoju nanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Haha vraćaj para mačko,
Isprasim te iz postovanja
Doooobraaaa premijerka. hahaha