Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj da ispunjava sve uslove. Pa ako ih Eso ne ispunjava sve uslove ko ispunjava. Jel neskolovan? Jeste Jel prevarant? Jeste Jel robijao? Jeste Jel krao ? Jeste Jel lopov? Jeste Jel pokvarenjak? Jeste Vidis da ispunjava sve uslove ne za tu funkciju nego moze da se kandiduje za Predsjednika.
Kome smeta preposhteni Esa(e)d?! Pa cojk ima sva slova SDA u imenu! Nije li to znak odozgo, da je predodredjen, ne bi taj skino vishe slojeva asfalta od drugih!
Nedaj Eso da te dusmani uniste hehejhejeheheheeh
Ova uvijek moze dobiti moj glas.
Esada,parod Eseda za predsjednika!!!!! Zivio drug,izvinjavam se"Gospodin Esed"nasa dika i ponos! Mislili ste da me strpate u corku, ali zahebali ste se gospodo"Ja sam ne unistiv"
Bolje ti je da se udaš, Pa da promjeniš prezime nego da se blamiraš. šta si ti bolja od Radeljaša?
Čak će tvrditi da ovaj dokument nije pravi već da je greška u slovu, možda je predložen neki Esad a ne Esed Radeljaš.. bando lažovska
ufff braco milaaaaa
Dobra ocam !!!
Ti k'o bolja od Radeljaša???
ima uhljebljenih eseda radeljasa na izvoz...