Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemamo mi \"premijera\" imal iko pismen u ovom sax
vidi ove gore dvoice kako oni znaju Srbe heheheheheh kakvi de-bili...reko bi covjek muslimani u BiH zive kao u snu prbudite se halloo!!! imate svoje gradove i gradice, pravite sebi da vama bude dobro ne raspravljajte o Srbima, sa njima vise nemate nista oni vas ne zele...znam niko vas ne zeli...ali o tome ste trebali misliti prije
Sve to u redu kad bi oni racionalno razmišljali. Probajte se postaviti u njihovu kožu pa razmišljajte o belosvetskoj zaveri protiv drevnog naroda koji je oduvek tu, rušio imperije, imao dva antifašistička pokreta, spašavao ostale Slovene i umesto hvala dobio nož u leđa... Ludilo brate ja jednom probao i sad mi muka kad se sjetim.
Tacno je da su srbi kocnicari razvoja i prosperiteta ali nadam se da nece tako biti u buducnosti. Srbi su prodali sve javne kompanije koje donose neki profit preko telekoma pa do rafinerije i opet sa tim parama nisu nista uradili vec kao sto i oni sami kazu veci dio tih para ispario. Poenta je u tome da srbima kad i das dzaba para oni od toga nista nece napraviti, nego ostaju vjeciti prosijaci. Ipak se na kraju moram sloziti s tobom, mislim da srbima slijedi totalni kolaps kad sve rasprodaju jer ce se taj dio gdje su oni pretvoriti u koloniju a znamo kako se zivi u kolonijama, ali to ce u medjuvremenu uticati na cijelu BiH jer je ipak to 50% drzavne teritorije. Ne vidim dobro u buducnosti!
U Bosni ti je jarane CAR samo onaj koga uzdizu i podrzavaju bez obzira na to radili li on nesto dobro ili ne. Sto se tice srpskog naroda oni uzdizu svoje sta god on da radi, bilo to ispravno ili ne, vec bosnjacki i hrvatski narod nije takav narod. Zapamti kako god taj mile bude radio ili ne radio uvijek ce biti podrzan od srpskog naroda pa makar oni ne imali sta jesti i skapavali od gladi, jerbo takvi su ti srbi. Takvo jedno razmisljanje nigdje nikoga nece odvesti jer u sustini ako si ti najbolji u svemu, kako barem srbi smatraju da jesu, zasto onda nesto mjenjati kao recimo razvijati ekonomiju ili jednostavno pokusati uci u 21 stoljece. Prema tome nema ti u Bosni napretka u narednih 1000 godina, sa milom ili bez njega!
Stvari idu svojim tokom. Jaca RS, Zlaja i raja iskljucuju DOdika iz drzavne vlasti, Bosnjacka populacija uziva u toj cinjenici. Ubrzano BiH ide u finalnu disoluciju ovaj put uz jasno izrazenu volju Zlaje i raje kojima ja ne bih dala ni ovce da cuvaju a kamo li da vode drzavu...Sta je tu je. Volja naroda je valjda takva.
nisam ja peder, nego homoseksualac... stoko nekulturna
tip je CAR za bosansku politku.. u BOSNI mogu proci samo ovakvi koji odogvaraju na prvu loptu i koji su toliko harizmatinci da ili ih voilis ili mrzis.. naravno ne ulazim u njegovu politku ali tip je savrsen politicar za nase okvire
Milo je peder !!