Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je sve to kod nas zapetljano! Ovo je rezultat plenuma od proljetos. Sad će ljudi potrčati i kazati, kriv je on, kriva je ona, krivi su oni.... Svi smo mi krivi... Političari nesposobni i korumpirini, radnici u biti neradnici... Kako Vučići neki dan reče na tv, kod nas seljak ima 1 hektar zemlje zasijane pšenicom. Trebamu efektivno 20 dana rada oko te zemlje a očekuje da živi cijelu godinu od tih 20 dana... Paralelno mijenati političare i narod... ali tko to može!
U ovoj zemlji to moze samo MMF.Niko drugi.Kad u Srbiji MMF "Vuku" mjenja i dlaku i cud,ovdje mu je lakse sa "ovcama".
dade covjek ostavku , da vidimo hoce li sad dobiti posao ,jbš mi sve ako ovi radnici znaju sto su trazili njegovu ostavku..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma nista sa ovim nije dobiveno ... gledam neki dan napadaju one ministre u kaficu, ne pravdam nikoga ali ova vlada u TK je najmanje kriva i ne moze u 3 mandata ispravit lopovluk koji se desio u zadnjih 15-20 godina. Onaj hoće da udara zato što ovaj pije kafu, ispadne samo da se istrese na bilo kome ... što ne nadju čauševića koji je bio premijer prije pa njega namarišu ... treba biti realan i reci šta moze bilo koja vlada kantona uraditi po pitanju dite konjuha i aide ... ništa
Zašto bahhhrrrroooooo...............zašššttttoooo..........hebo te onaj ko te tu postavio
"Nakon nepunih osam mjeseci Umihanić je odlučio da više ne može nastaviti voditi Tuzlanski kanton" Hahaha-ha-ha, dobro je izdržao osam mjeseci! :))))) Samo 8?! :)))) Trebao si se strpiti i ostati još 240 mjeseci, uraditi nešto, pa makar i naopako. Tako radi naša vlastela. Nikako da se odlijepe od fotelja evo već 240 mjeseci. Tebe treba kazniti. :)))))
Pa kad je vidio da je septička jama praktično neočistiva, čovjek rekao - odoh, neznam ko me na ovo nagovore. Ali dok ne probaš - nećeš ni znati. Bolje sada nego da dočeka Proljeće! Poplave i sve što se desilo oko njih su mehlem na radu šta će donijeti "Proljeće 15"! Sada ga ovi koji se namještaju na vlast neće zadržati u svojim šapama, pa makar podastrli svih 20.000000000,00KM keša koje se vrte negdje vani!
bahrija udaras li ti ovu u zelenom iza tebe
SIKTER COBANE
Uff jesu mi fini ovi politicari , nemaju pojma kako rjesiti problem ili se sakrivaju od svojih licnih kriminalnih radnji i lopovluka pa kao hajmo dati ostavku .. Nije to rjesenje bjezati i ostaviti sve probleme nekome drugom neko mora odgovarati za ovo stanje njima izgleda najlakse dati ostavku i bjezi sa opljackanim parama znaju da ih nece niko nizasta teretiti .. ccc ova drzava je komedija :-)
nije se rodio ko je narodu ugodio...
Sve krimos do krimosa,pa zar vam treba preko 20 godina da skontate sta rade od nas...DOK JE OVACA BICE I VUNE NAZALOST
pokupio lola 50 000, i ode... pametan :D
Očito se morao podmetnuti za sranku ovih par mjeseci jer je prilično uradila za njega pa da se, eto, oduži. Slijedi prelazno stanje kupovine vremena od revoltiranih radnika nakon čega slijedi neko novo ime, halabuka njegove seoske skupine i ganjc novi premijer sa starom izlizanom pricom, velikim obecanjima i malim mogucnostima. Kupuju vrijeme.
...grdna je zabluda očekivanje da se 20+ godina uništavanja može za par mjeseci dovesti u red...novaca nema, investitora nema, država je ništa do experiment "in vivo"...
...eno dole članak o audiju tt...to su objekti bivše fabrike raba kamiona...mađari ponudili bruku olakšica, sada već 4-i model tamo proizvode...
Vrati Audi!!!
Bahrije je uvijek vozo Audi,i uvijek novi ,model,cak sta vise mislim da mora samo vozaca vratit,jer je on svoj koristio kao sluzbeni...covjek je uvijek imo pare i firma mu dobro radi,zacudio sam se kada je preuzeo funkciju..al doso pameti pa ode na vrijeme..
I tako je neslavno završila epoha "ekspertne" vlade. Ja eksperata majko moja mila, sve sami diplomci sa Harvarda i Cambridga :)
Svaka cast Umihanicu!!! Covjek je dosao i uradio sta je u njegovoj moci, a to sto ga ostale strukture ne prate je druga prica. Al je covjek na kraju odustao jer ne moze da napravi nista bolje za narod. A sta DRUGI RADE?! Vrte e 20 god u krug al ne odustaju od pozicije, a svake godine narodu je gore i gore!!! Sto oni ne daju ostavku!!!???