Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li mu pokazali trotoar? ponos nas
a nastrešnica ???
@mirrorce nije bilo para za nju traze investitore
Mozete pricati sta hocete "Slovenci europske sluge ovo ono" ali mi zaostajemo puni krug za Slovenijom. Ako su oni sluge Europe mi smo sluge njih jer naši ljudi su tamo za mješalicama.
jeste
jeqo vam on terma, treba na ispit da zakasnim zbog janeza, a ovi drotovi satro rade svoj posao, ne daju studentu 10metara do fakulteta samo da pretrci
ljubljanska banka, Tus, SCT sve go lopov, pokrali su nas ko niko
Vojske i govana hrane Hin pokvarenim koMzervama 😂😂😂
Ne radi se nista, sad sigurno na neki rucak, ovce naše plaćaju preko svoje grbače.
kaže Miro u sebi...."e moje jade, koji ste vi jadovi to je nevjerovatno"
Dosao Slovenac da vidi more li se sta usicariti u BiH.Ni njih nejebu u EU ko ni Hrvate.Kod nas su vazda dobro prolazili,malo podmazu politicare,a nasi biznismeni vise vole preprodavati nego proizvoditi.To je lakse.
Došao Babu tražit haah
je li se poklonio varti :D
UMJETNICI: www.youtube.com/watch?v=NawRE1qFDss
Hocete li razgovarati o uvodjenu vinjeta za slovence kada putuju kor BiH?1