Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Palmer i Amerika..... Mjesna zajednica Dodikland je velesila za vascijelu Ameriku.... Ovaj lik me podsjeća na konduktera samo čekam kada će uzviknuti otvori zadnja ima izaći 😂😁😁
Radovane, nek si im viKno!!!!! Neće sebi moći doći, jerBo si im baš viKno! Vlaaaahahahahaahhahaaaaaaa
covjek je otkacen!:) u prevodu kaze 'tko je.e aaaaaaaaaaameriku mi cemo raditi sto hocemo:):):): gdje ga nadjose ovako 'pametnog'????:):):):)
gdje ih mile samo nafata tako blesave .... svi mislili da su oni sds ovi prije dodika najgori, ali ovi miletovi su dno dna... budala na budali .. dobri su skroz neka ih... malo pomoci srbije jer novaca nestaje ... samo nek daju a ovi trose kako znaju..ehehe
Radovan ce da rovari, dok mu ne uzmu I "lopatu" I ruke!
Ovaj mi liči na konduktera!!!!! 😂😂😂😂😂😂
Vi gos.Piskovicu,dugujete Federaciji i BiH preko deset(10) milijardi maraka sto se opljakali i unistili u toku agresije.
Ni Palmeru nista ne znaci , izjava premijera manjeg entiteta u BiH, koji je pred bankrotom.
Prošle godine su uzeli preko 300 miliona KM prodajom obveznica na Bečkoj berzi, do kraja ove godine planiraju se zadužiti dodatnih 300 miliona KM prodajom obveznica i na kraju opet nemaju 50 miliona u budžetu
Bure bez dna!
"Mi ćemo im to nekada sigurno naplatiti i to s kamatama. To nam sada dođe kao neki vid štednje, mada bi itekako već sada, u pogledu investicija, imali šta da radimo s tim novcem jer imamo gotove projekte za realizaciju" da, ako u projekte spremne za realizaciju racunamo i isplate plata uhljebljenim stranackim kadrovima, namjestene tendere i ostalo. a nije ovo ni u FBiH nista drugacije.
Već dobro poznata priča cijelom svijetu svi kradu samo srbi pošteni svi lažu samo srbi ne cijeli svijet korumpiran samo srbi nisu čitav svijet radi pogrešne stvari samo srbi rade ispravno i Hitler je mislio tako pa svi znamo kako je završio zahvaljujući srbima koji su poganiji od njega .
Ja bih ipak sacekao Viskovicu pa onda blebetao !