Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK JE JADNIH, STARIH, BOLESNIH, IZNEMGLI PENZIONERA SA 40 GODINA RADNOG STAŽA I BIJEDOM OD PENZIJE IZMEĐU330 I 600 KM NIKOME NIŠTA NE SMANJUJTE. MI SMO IONAKO STARI, BOLESNI, I TREBA SVI DA POMREMO KAKO BI NAŠA VLAST MOGLA LIJEPO DA ŽIVI. NA OBRAZ I BOŽE SMILUJ SE.
Neće jer više i ne može da se smanji. MAmu vam lopovsku.
Baš sam se bio zabrinuo za svoja prava, hahaha. Dobio sam nakon rata knjižicu sa oko 24 000 Alijinih maraka od kojih sam platio par puta struju i ostatak prodao za 2,5%. To je sve što sam dobio. Od dobijenih para sam kupio samo pržilicu za CD (bila je tad skupa). To je sve za angažman od prvog ( i prije prvog) do zadnjeg dana rata. O kakvim pravima on sad priča, to je sve pranje para.
Dobro su neki govorili kad je završio rat... Nemojte biti budale, idemo kod foteljaša... I jesu vala... Da je makar dobio onaj kojem je jarane bilo preče i zbog kojih sam se i sam odricao ali i ti zakinuti. Kasno je sad, uživaj.
...ojjj ukinuli 10 hiljada boraca zdravstveno i sad kaze nivo prava nece biti smanjen.
a ko im je ukino...ovi su tek desetak dana...
To znači da idemo sve po starom - kokuzluk.
Malo socijalne price za borce od gosp. Premiera.... politicari prodaju maglu a ubiru pare, kirije , nekretnine, poslovne prostore, ugovore.
borce treba poslati u irak da malo ratuju za amere za pare, pa da ima neke koristi od njih, a ne da džaba sjede.
ti pm bezobrazna, garant uhljeb neki koji je šljegao preko grane nakon što se smirilo