Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nikakvih firmi vise, sta vam je, SDA ponovi na vlasti, i ono sto imamo sve ce to za marku leci
Jeb*** vi kenju svoju.Uništili ste FDM zbog par miliona KM dugova,a aluminijskom oprostili 220 miliona duga.125 familija ste ostavili gladnih u Mostaru konji foteljaški.
Ne mahnitaj, zna se ko je vlast u Mostaru 20 godina, nikako parazite iz kantona skinuti- SDA NAROD ZNA- i- HDZ HRVATSKI TV KANAL I TRECI! Eto ti ko je unistio i ko jos unistava Mostar
Samo me interesuje ko su pojedinci iz sda i hdz-a koji ce to kupiti i prisvojiti za nekoliko maraka...
pa SDA je već počela sa raspodjelom fotelja, vrijeme je krajnje i firme da rastale
Ocekujemo 100 000 mjesta sto je Bakir obecao! Narod mahnit pa povjerovao!
Sada se nemate cemu nadati... SDA vas je poceo sahranjivati, sada ce to samo nastaviti... Privatizacija za sitne novce, standardna prica.
Zamislite, zaposlise Selmana u Razvojnu banku!
a zar je bila i jedna uspješna?