Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije ti smetalo klošaru, Kiflo, kada si lopatom uzimao u toj Zetri kojoj nisi ni poslovni prostor platio. Ti stvarno kontas neko budala pa ne zna.
Bjelasnicu i Igman izdvojiti iz ZOI.
Ajnadzic je to sredio za svog mandata.keiminalac j..bo ma..mu svooju
Interesantno je da se sve firme, a u čijim je upravljačkim strukturama bio profesoe-doktor-general-načelnik Ajnadžić , guše u gubicima.
Cuj otkazali zbog toga koncert Ace Lukasa... pa to je fantasticno :) treba tu vatrodojavu u svim dvoranama proispitati detaljno.. mozda uspijemo sprijeciti jos koncerata aca i maca
Sve ovo Semir Efendic i ekipa oko Huse Cesira prave kako bi za male pare ovladali svim resursima ZOI 84...
treba nam da peremo pare gradjana. da otimamo od sirotinje iz budzeta i dijelimo podobnim preko ovakvih ubleha tipa ZOI, VIK, GRAS, TOPLANE, APOTEKE i slicno
Ovo se priprema da se dadne opet nekim "Mulicima" koji imaju u vlasnistvu glavne parkinge u gradu ! Fuj A svuda polako dolazi na naplatu uhljebljavanje, zao mo je starih Zoi radnika.... Ne ulazim u prostore koje je Kifla koristio tamo a nije platio ALI UPRAVU JE, TREBAJU BITI U STANJU SEBI PLATU ZARADITI!!!!
Ja bih javne firme ZAKONOM ZABRANIO.
Takve firme i ljudi u njima su obicno stranacko uhljebske i zive na racun gradana crpeci sredstva koja su namijenjena napredak.
samo dok izglasamo akcize za gorivo, sredićemo i tu Zetrru ha ha ha
svi predhodni direktori ZOI su krali i uzimali i sakom i kapom. pogotovo onaj debeli iz SDP. sram da vas bude. a pitanje za premijera: kako na kraju godine opravdate novac koji se izdvoji za kastraciju pasa kad psi lutalice ne budu kastrirani?
Ono sto je vazno jeste da njih 100 gore "radi" i prima platu za havu. Kad udjes gore komplet objekat smrdi na onaj smrad duhana u stolariji od prije rata...
...Vatrodojavni sistem nije u funkciji od 2012. godine, a u izvještaju iz 2014. godine navedeno je i kako je nalaz hidrantske mreže negativan. A 30 Miliona KM???? Prohujalo s vihorom.
Jedini spas je Torabija da dovedu, bice vode sleperima tako da protivpozarna zastita i netreba.
Ovo je kao u seriji Dva smo svijeta razlicita. Postave ljude za direktore koji neznaju stabi sa Zetrom, niti zasta i kojoj svrsi sluzi.
fufice koje su kupile kartu za acu.....na aparatima
Ovo sve treba rastjerati, sve go lopov
ovaj Dino samo lupeta , stvarno nas covjek sramoti , prvo kaze izvuci ce vodovod i gras iz duga , kad ono sve gore , on je licno i sda postavili hubijara za direktora zoi 84 , sa krimosima imao standove za koncerte , jadni smo mi i bjedni bogami