Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak...
Sretno
Brz oporavak Nenadiću, sve najbolje.
Sad je pozitivan,a 26.10..bio negativan..SVAČIM,se služi..SDA samo da odugovlače..smjenu..jebena je to,,bagra"..Čelik..na K.S.prekinuo...i sad...gledajte film( Akobogda vidimo se..ALI kada???
Mnogo dobar i izuzetno pošten čovjek.Želimo dobre ,sposobne,poštene ljude a kada nam se desi na nekoj funkciji,kao što je ovaj čovjek,narod je zaista postao prebezobrazan,da to prizna i prihvati.
Sve najbolje Nenadiću, brz oporavak.
Brz oporavak,i brz povratak svakodnevnim obavezama najboljem premijeru
Jest mi nekako žao ovog čovjeka prvo dobije udar od ovih budala, on se ponadao da može nešto uraditi pa sada ovo. Ja mislim da sam sebe kune što su ga uspjeli namamiti na ovu funkciju.
Hrvat katolik premijer Sarajevske županije
Ne moze on podnijeti ovaj pritisak pa je pobjegao.
Brz oporavak premijeru.
Sve što više slušala kako su nam ovi u kantonu zaraženi koronom, a ni jedan nije koliko ja znam toliko kritičan, počinjem sumnjati da ju imam i ja. Nešto razmišljam zar je moguće da to mene zaobiđe.
Jeste li javili čovjeku da zna i ostane doma 3 dana ..!?
Brz oporavak
Samo uhljeba fata koronaa
Sretan i brz oporavak
imal ko da nije u Sarajevu zaražen