Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona pumpa u pozadini s onim gratis cjenama ne radi vec godinama zato nemojte odmah ko ludi piciti tamo hahaha, a ono je vremeplov unazad da vidite razliku između tada i danas u cjenama
AJ vidi ovo, sutra vozim cisternu za svojim golfom, da natocim za godinu unaprijed x-) Jos da ima loze da mi popravi dan x-)
imaju problema? možda im može pomoći muftija zukorlić njihov vjersko-sandžački guru?
Hocemo evropski GRAS, hocemo privatizaciju GRASA. Je li ovaj SDP evropski? Onda slijedi privatizacija
Djes\' ba \"sarajlija\"!? Otkad to birtije imaju wi-fi, bas me zanima!?
mozete vi pricati i komentarisati koliko hocete, ali ovaj premier je tek dosao ako nista obisao je sve i upoznao se sa problemima. sad je na njemu kako ce i hoce li donijeti prave odluke. treba sacekati pa onda napadati.
jel zna neko sto se krije iza ove recenice ¨izrada odluke o zaštiti sistema naplateu vozilima javnog prijevoza¨.
sve sandzo do sandze ..go došljo !
Kakve su ovo cijene na Green Oil-u....jel ovo super 98 1.630 KM ?? :D
sve peder do pedera...