Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE ZAISTA ZA POHVALU I VRIJEDNO PAZNJE.JOS OD T I T I N A VREMENA NISMO VIDJELI POLITICARA DA JE ZASUKAO RUKAVEPA MAKAR JEDAN PAPIRI PODIGAO I UBACIO U KOS ZA OTPADKE. SDA KOZOJEBI NAKRIVLJENIH KRAVATA KOJI SU MOTIKE I LOPATE ZAMIJENILI POLITIKOM GAZILI BI PREKO GOVANA A NEBI IH PROBALI OCISTITI.
Lijepo vidjeti politicare da nisu papci, da se ponasaju kao politicari na zapadu :)
Jest lijep ovaj Garibija
Treba ih primiti u RAD u stalni radni odnos
Samo za slikanje, i da im ne propadne fora...ma daj Dino K. i Edin Forto..ublehe..samo to, i ikako ne spasitelji. Fuj, i ona Naša stranka - ma najveća Bakirova podvala ikad!
E ovo je moje Sarajevo u kojem želim živjeti do kraja života. Hvala dragi sugrađani i sam sam jutros čistio oko svoje zgrade. Ovo je dobar primjer kako ćemo najbolje pomoći sebi a s tim i ovoj našoj državi. Ustanimo se i radimo a šuplju ostavimo šupljatorima. Taman prebacivali pijesak sa jedne na drugu gomilu samo nek se radi. Lp
Neko mora pokrenuti nešto pozitivno,to je za ove sda botove kazna kao goli motok,neka idu u pm. zajedno sa svojim gologuzanima koji su se samo bogatili u tom smeču.i borili za funkcije (plate gdje se neradi ništa i svoje dupe donesu pred narod.zaboravio sam njihove smrdljive hamše i paščad koju su već uhljebili.
da su oni sta radili,ne bi bilo onoliko odjece na njima... samo slikanje...
Premijer Forto je cuvao dijete, nije cistio...ostali su cistli dok se on setkao.
Džaba čistite! Nekulturni malograđani su u većini i ubrzo će stanje biti isto! Ko je bacao smeće, neka ga i čisti!
Podigli jedan papiric uradili desetak selfija i na rucak u kulin dvor
E jest nam vala vlada baš za čišćenje, ima li Dine?
SDA JE NAJBOLJA I NAJJACA STRANKA DZABA VAM!
U danu kada je započelo paradno čiščenje grada, nastavila se rasprodaja zajedničkih dobara. "Ministar komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo Srđan Mandić i direktorica KJKP ”Sarajevogas” Nihada Glamoč potpisali su Sporazum o realizaciji projekta "Izgradnja gasovoda Igman-Hadžići" u vodozaptitnoj zoni. Iznos od 1.500.000,00 KM bit će utrošen na građevinske radove i nabavku materijala za izgradnju gasovoda."
sta nece sve sda bot popljivati za sendvič
Politicari koji rade..... ovo ke za vjerovali ili ne....
svaka cast, najbolja vlada dosad
@kingg Narod sarajevski nikada nije imao bolji izbor , za sda kažem samo fuj seljačine smrdljive ,jasam rođen i odrastao u šeher Sarajevu,i povrača mi se na ove (koji vole svoj narod i dovukli se sa svim svojim peksinlucima).