Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed, sve što se može penzionisati penzionišite. Penzioni fond nema dna, sve pošaljite u penzije pa makar nam penzije bile i po 30 KM. umije li ova vlast išta uraditi da penzije poveća, da penzioni fond ojača, da bde sigran, da penzije budu više i da ne kasne. Penzioneri su vam i tako gladni i jadni mogu misliti šta nas čeka kada vi kao riješite problem, uvežete ljudima staž i gurnete ih na ovaj naš jadni penzionski fond koji je na izdisanju. Nemamo mi stručnog i pametnog čovjeka koji bi osvježio ovu učmalu vladu.
A strucnjak kako bi ti sad riješio problem firmi koje duguju po 140miliona KM a prosjek radnika je 50 godina, na koji nacin bi ti takvu jednu firmu digao pametni covjece?
A strucnjak kako bi ti sad riješio problem firmi koje duguju po 140miliona KM a prosjek radnika je 50 godina, na koji nacin bi ti takvu jednu firmu digao pametni covjece?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inteligentne face.. -_-
Prvi koji zna sta radi...nazalost kasno je doso za neke stvari
Ovo je trebalo uraditi prije 8 godina ali nije bilo hrabrosti niti pameti. Ali nikada nije kasno da se radi ispravno, bravo Fadile!
Ja sam cuo da je proizvodnja soli profitabilna ...
Davno se trebalo zatvoriti...nema vise cuclanja. Ljudi se moraju poceti snalaziti na svoj nacin, manje se oslanjati na drzavu ili drzavne institucije.
acti, upravu si, uslovi da uopste nesto sam napravis su minimalne. Zbog toga mi kao bosanci trebamo mjenjati mentalitet. Kruto bi bilo uzimati amere kao primjer sta nama kao narodu treba, ali da smo slicni makar malo, vrsili bi pritisak i stavljali bi ljude u vlast kojima je samo cilj kapitalizam.
E moj Fadile evo ti savjeta jednog ajde malo procackaj te ispekcije i neka obilaze redom sve firme i prodavnice cuj 90 000 nezaposlenih u TK ma daj nemoj me zezat pola od toga ima poso ali radi na crno jer gazda moze da mu se tako da radi to je nas prvi problem