Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namjestaljka
Nije namjestaljka, treba sacekati rezultate iz dijelova FBH gdje ne zive hrvati. :) Koja jbn ironija.
Ne lupetajte, nije nikakva muljaza. Izbrojano je samo 55% glasova, a jos se ne zna u kojem dijelu FBiH je ko brojao glasove, posto su teritorijalno drastično drugačiji rezultati. Kladim se da niste ni pročitali tekst. U suprotnom, ne bi takve glupe komentare ostavljali.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Evo meni kao Hrvatu bas svejedno koga ce izabrati. Ako izaberu ovog alkosa koji vec 12 god nije nista napravio za BiH, bar ce moj susjed Safet sretniji jedan dan na posao jer mi je zapaprio (bar on tako misli). A ako izaberu ovu Covicevu marionetu, 4 godine kmecanja nas ceka, sve isto. Samo sto ce Safet pocet cistit pusku s tavana. Kruha i igara, nema veze sto nam je prosjecna placa kao svedsi djeciji doplatak
Eh da, zaboravio sam reci da je cijela Safetova obitelj bila 2 godina u nasoj kuci na moru dok su Mostar troprsti drzali u okruzenju .
HDZ se odrice HZHB jer uz vazeci zakon uopce nemaju oporbu, tako da je HDZ najveca potpora muslimanskim unitaristima
Možda je sluz pustila ko šarava, a što se tiče predsjedništva daleko je svijetlosnu godinu
Borjana Kristo idi bona ponovo na autobusnu stanicu i dalje prodaji autobusne karte to je tvoj nivo i nista bolje ne znas raditi. Ne sramoti ovu lijepu BiH.
brojevi ce reci svoje. Dobro bi bili da se hrvati napokon ne osjecaju majorizovani, ali isto tako da ne rade protiv BiH.
Pa sta je ovo jbt. U BIH izgleda nema maloljetnih katolika😊
Ma nema sanse da je Kristo dobila toliko glasova. Normalnog Hrvata da je glasao za nju ne znam. Cak da se svi Hrvati koji su napustili BiH jave da glasaju, odkud njoj ovi glasovi????
Sta se pjenite, pobijedit ce Sejdo. DF je sinoc objavio podatak kako su glasala podrucja s vecinski Bosnjackim biracima. Normalno da je jutros, kad se dodaju i Hrvatski glasovi, situacija malo drugacija. Jos se broje veliki gradovi i Sejdo sigurno dobija. Ne bi za Hrvate sad ni bilo dobro da bude drugacije jer bi nam se izbio argument iz ruku. Sejdo je nasa garancija za promjene.
HDZ se odrice HZHB jer uz vazeci zakon uopce nemaju oporbu, tako da je HDZ najveca potpora muslimanskim unitaristima
Meni se cini da su na ovim izborima svi pobijedili. Osim Bakira 😂 On da se sam kandidovao bio bi treci
ŽABAC GA ŽABI NA LOKVANJU ZABI
Komšić je poslije trećeg vinjaka proglasio pobjedu, pa šta bude.
Ne možeš ti protiv zagreba i eu. Schmidt postavio kao neki izborni zakon da nametne lažni autoritet a ovamo ispod žita se ispunjavaju želje braći i eu članici.
Kakav ce problem nastati sko ova marioneta ustaskog rezima pobjedi
Pamet ce pobijediti, nacionalizam nikada nece biti buducnost u BiH
Samo Bošnju naguzi*e u Neumu. Sitne stranke odradile posao izbornog inžinjeringa.. Hebo vas Hadzifejzovic