Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam prije par godina bio ovdje biciklom (i onda neki supcic ovdje u komentarima napise prije par dana da su biciklisti pederi radi uskih sorceva) sretnem jednog djeda u selu, pitam ga je li tu cijele godine? Kaze djed, ma nisam, dodjemo preko ljeta Pa rekoh djede kada ste dosli ove godine? Kaze on, pa u maju! U maju grtalica prosla i mi za njom :) Lukomir treba dozivjeti.
to ti je rekao neki farmerkas bas ko ovaj sa slike :), kaze smrzo se u aprilu pa kako neces kad u farmerkama hodas po cetri metra s'njega :)