Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jok u bocici je bio neki islamisticki napitak, muslimani ga ubili. Jebe m li vam rod hinjavi... ne bi me cudilo da i to Kolinda izjavi.
@Mostaricaaa hebem li ti p|zdu đe te |sus sikirom rasjekao!!!😎
@MacGregor hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zabrinjavajuci je broj ratnohuskackih prijetnji i poruka koje dolaze od strane pojedinih hrvata prema bosnjacima a sve u vezi ovoga generala. ne razumijem zbog cega je to tako ako se zna da bosnjaci nisu uhapsili ovog generala, nisu ga oni ni izrucili hagu, nisu ga ni tuzili, nisu mu ni sudili a bogami nisu mu ni presudili.. to je sve uradila medjunarodna zajednica zajedno sa hrvatima, hrvati su ga izrucili a medjunarodna zajednica ga tuzila i na kraju osudila za ratni zlocin.
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
A dje ga je drzao PRIJE nego ga je metno u sakao?
@geraldklix U supku
Imao je i obraz i muda.. Retkost za Hrvata..
ne volim ustase al ruku na srce ovaj covjek se suprostavljao islamizmu koji danas sve vise uzima maha i rezultira ekspanzijoma arapa i vehabija
pazi da ne pobrkah bradonje
što bi šešelj kazao, bio mu je kraj muda :) Pišam se na Prljaka zločinca i sve njegove simpatizere koji kroz simpatiju ispadaju fašisti i zločinci
BREAKING NEWS: policajac Haskog tribunala koji radi za detektorom je bio musliman rodom iz Bosne te je podvalio Prljaku otrov koji je mislio da se radi o obicnoj vodi..
krio u dzepu sakoa, zar se nesto moze kriti u dzepu sakoa, pa nece uci sa casicom u ruci u sudnicu jbg, da su ga formalno presli rukama kao sto to policajci rade nasli bi mu bocicu sa otrovom...
Da nije hudniku neko napravio ?
Zao mi Praljka volio sam da su svi drugi popili otrov!
U bočici je bio otrov, a u Praljku jedan veliki kličak sa šahovnicom.
a ko ovoga Praljka proglasi generalom , niti ima vojnu školu .
Nije moglo bolje ispasti. Kad ga je njegov slučaj na sudu do te mjere izludio da se ubio, onda je dobro ispalo. Manite se sitničarenja jesu li uvažili ovo, nisu priznali ono... sve je to sasvim svejedno. Nikome od njih nije nimalo lako što godine provode daleko od svojih. A tu su zbog svojih zlodjela, svejedno nabrojali ih sve, ili ne nabrojali. Isti klinac. Da hoće svaki u Den Haagu skončati kao što je ovaj, ponovo bi se rodio. Yebo ono što je napisano u presudi ili optužnici.
@sezam.susam ja sam za to da oni svi odleze svoju kaznu i zato mi je zao sto se ova kukavica izvukla
Halo ljudi rat je završen. Okrenimo se budućnosti. Zašto širiti mržnju i razdor? Ajd malo se preispitajte kome to najviše odgovara?! Tja. ekipi na vlasti koju svaki dan pljujemo ( ko biva lafo) i seruckamo po njima. Dosta je više ljudi.
Ja mislim da je ovo bio teroristicki napad na "generala"