Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nađe onih 16,..
toliko valjda planiraju da klepe....:)
Jel to onako odokativno?
BiH, kljuc u bravu. Proglasiti bankrot, sredstva za popravku/dovodjenje u prvobitno stanje nikada se nece moci prikupiti...
Hajde rodjo u PM
hej spasavaj sto se spasiti da iz kuca... zalosti na ovim slikama...
procjena od 500 miliona samo za TK, sta je sa ostalim dijelovima.............. poznavajuci nasu brzinu obnove necega necemo se izvuci iz ovoga za 10 godina, a kako kazu do tada ce nas pogoditi novi cikloni ccccccc
da smo svabe ili japanci izvukli bi se iz ovog za 2 godine a mozda i manje
...VIŠE
EU i strane organizacije i drzave koje budu odobravale pomoc nasoj drzavi bi trebala poslati i strucnjake za procjenu steta, nismo mi za tog posla.
Ma cuj 516 miliona KM, nasi politicari barataju milionima ko da su marke u pitanju. Bice debele kradje novca kad pocne sanacija stete.
Samo steta u jednom rudniku u TK iznosi vec 25 miliona KM. Trzni centri i prodavnice javljaju stetu od oko 200.000.000 KM na njihovim policama. Za BiH mozak je 500 miliona puno, samo Bosancima nije jasno da se to vrlo brzo nabere.
damire......stvari sa polica se ne racunaju u ovu tragediju...to niko ni ne planira nadoknadjivati
PRIKAŽI ODGOVORE (9)