Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Granicni prijelazi ne postoje da bi spajali ljude nego da bi ih razdvajali. Za one koje se zeli spojiti gradi se posebna traka na granicnom prijelazu. Ima li itko da nije shvatio pa da mu dodatno pojasnim?
Sada će i BiH imati granicu sa EU eto Sava i Una djeli Bošnjake i Hrvate...
Gdje je ta Bosanska Gradiska ????? Postoje li nekekve slike saobracajnih znakova ili slicno gdje pise Bosanska Gradiska ?? Ako postoje postavite slike dragi klix " novinari " . Da vi mozda ne mislite na Gradisku ?
nepostoji bosanska gradiska sluzbeno je gradiska i prema tome netreba se nepotrebno izazivati i praviti razdor medju ljudima i senzacionalizam
Dole kod Neuma hoce da prave bespotreban most, a ovaj vitalno vrijedan za HR ne prave, cudno.
Južna,za vas južna Koreja, "ak ti šta razmeš"
Kada u srpnju Hrvatska uđe u EU, Bosnia će postati Sjeverna Koreja...ak me razmeš