Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte vi neki....BIH I MKD SU ODUVJEK BILE PRIJATELJSKE ZEMLJE I TAKO CE BITI U BUDUCNOSTI. E OVI SRBI VI SE RADIJE BAVITE BRACOM RUSIMA I GRCIMA(KOJI SE SPORE CIJA JE KOLONIJA SRBIJA) A OSTAVITE BOSANCE I MAKEDONCE DA KOMENTARISU ODNOSE BIH I MKD.
MAKEDONKA NAM MALO TUKNE NA LOJ AL NEMA VEZE.
Slazem se da je Makedonija izrazito prijateljska nam zemlja, a Makedonci prijatni, tihi ljudi, po senzibilitetu vrlo slicni Bosancima. Nazalost mnogi od njih su lose informirani o dogadjajima u BIH zbog snaznog uticaja velikosrpske propagande.
@Srbin Vazno da nas priznaju NORMALNE drzave, a ti i takvi ko ti....mozete i dalje ziveti u vasim mitovima...hehehehe Danas biti srbin je DIJAGNOZA,.....blago onome ko nema nista sa vama!!!!!!!!
ne priznaju srbi ni nezavisno Kosovo, pa koga briga :))
@Mak Ni tebe ne priznajemo :) Znaju to i tvoji stari da te ne priznajemo :)))))
@cinik Makedonija je uvjek imala dobre odnose sa BiH! Ona je medju prvima priznala BiH kao nezavisnu drzavu. Znaju dobro Makedonci ko su srbi. Pitaj starije makedonce kako im je bilo pod srpske okupacije 1918......I dan-danas im ne priznaju MPCrkvu, cak ni narod i drzavu!!!!! Ima jos toga..........
eeeeeeee moj Branko Crvenkovski JASNO JE zašto si ti protiv prekrajanja granica u BiH nisi ti protiv toga zato što se brineš kako je nama Bosancima i Hercegovcima niti te briga OVA TVOJA PRIČA JE TAKVA KAKVA JESTE jer bi se to odrazilo i na Makedoniju koja ima isti problem sa Albancima kao i Srbija samo u Makedoniji nije postojala albanska autonomija ali ne smeta to shiptarima ako odluče da se pripoje Albaniji ili Kosovu ZATO MOLIM TE NEMOJ DA SE LAŽNO BRINEŠ O BiH