Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svaka vamm cast niko ih nije bolje opisao
Samo priča o sjednici i zastupnicima Kantona, a nijedne riječi o tome da već deset dana nema ulične rasvjete od Vrbanje do Drvenije. Ne smiješ izaći iz kuće poslije 20 sati, ko da je 1992 godina.
Sta ce Hanka, samo melje,.. Nista drugo i ne zna... Da zna reci koju pametnu bilo bi dobro, samo zna studente obarati na ispitu jer joj je cejf...
Dok se ne nadje neka budala pa je ubije...
rade po 5 sati,i onda padaju od umora a primaju tolike plate .haos u drzavi umjesto da non stop zasjedaju i rade oni odgadaju i odgadaju.sad se kite suljagovicevim zaslugama,gospodo zastupnici ugledajte se na suljagica koji jedini u ovoj drzavi radi za narod i posteno zaradi platu.vama bando porucujem idite sto prije mrski ste i odvratni
Jel ovo fakat prekinuta sjednica???? ahhahaah
Ma sta ce Hanka... Marionetski resorni ministar Damir Marjanović, kojim upravljaju Muharem Avdispahić i zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, Hanka Vajzović, posjeduje sve informacije o nezakonitim radnjama i korupciji na Univerzitetu, ali je on lično, a na zahtjev svojih nalogodavaca, obustavio dalju istragu. Tako svaka priča o korupciji, koju u javnost plasiraju premijer Zeljkovića i ministar Marjanović, samo je sredstvo zaštite korumpiranih akademskih nasilnika, koji danas popunjavaju mjesta u Rektoratu UNSA.
Kod nas nece moci nista da funcionise dok ima ovih lopova,e sad kad ih kao i Budimira svrstaju gdje treba onda cemo dahnuti dusom,prvo Cardjica zastupnika Lijanovica koji je pokrao narod u sarajevu al ono bas....to je tako strasno ..pa onda lagano Backovica koji pravi vile sinu po Italiji i njima slice,onda ce ova zemlja dahnuti punim plucima
Ako sjednica traje 10 sati od toga 5 sati vrijeme oduzima Konakovic samo na svadje i naravno onaj propali politicar, muz Alme Cardzic! Ne daju da se prica o stvarima zbog kojih su tu. Naravno njih boli briga, idu im dnevnice, samo lagano !
DAMIR ČARĐIĆ NIJE PROPALI POLITIČAR JER POLITIČAR NIKADA NIJE NI BIO..ON JE PROPALA , FRUSTRIRANA OSOBA, KOJA NIJE SVIJESNA DA JE PITANJE DANA , KADA ĆE GA SDA ISKORIŠENOG ŠUTNUTI NA SMETLJIŠTE POLITIKE.. KRAJ LIJANOVIĆIMA JE BLIZU I SAMIM TIM I ČARĐIĆU I NJEGOVOJ SUPRUZI KOJI NAROD U F BIH MJESEĆNO KOŠTAJU 10 000,00KM ZA NJIHOVE PLATE I OSTALE PRIVILEGIJE..JOŠ ŽALOSNIJE JE VIDJETI KAKO JE ISMIJANA PRESUDA SEJDIĆ I FINCI, I KO ČINI KLUB NARODA"OSTALIH". ČOSTALE ČINE DAMIR ČARĐIĆ, RADELJAŠ, MUJO I SL..SMIJEŠNO I ISTOVREMENO BOLESNO..PREMIJER KOJEM SU PUNA USTA POŠTENJA I PRIĆE O BORAČKOM STAŽU, AMINUJE SMJENU DOKTORA MILANA MIJOKOVIĆA KOJI JE BIO BORAC ARMIJE BIH, BIO DOKTOR KOJI JE POMAGAO RANJENIM NA PRVIM LINIJAMA ODBRANE BIH. BIO I OSTAO ČOVJEK. TAKAV PREMIJER JE PERSONIFIKACIJA OVAKVE VLADE EXPERATA. NIJE MI JASNO KAKO ZELJKOVIĆ IMA OBRAZA ISTAĆI DA JE ROĐEN U SARAJEVU , KAD GA UNIŠTAVA NA SVE NAČINE PRAVEĆI OD NJEGA PROVINCIJU NAJGOREG OBLIKA ..
Pa Backovic je pokazao sta je i kakav je... Njemu je obraz odletio, samo se pitam kako mu i pozicija nije odletila... Mrs!!!!