Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobiše se braća hahahhahahah
Svaki mjesec zajebancija, vadi pušku, vrati pušku, ja ne gumo više vako.
dobra :D
udri udri udri Mujo udri Mujo uz tamburu
Kako u srbiiji,opsta 150000 bosnjaka,ako su hteli da pobiju i istrebe muslimane,za zločine trebaju da odgovaraju pojedinci,a ne anatemisati jedan narod i državu.
Genocidasi ubice komšija
To nije delo pojedinaca nego udruženi zločinački i genocid.Dobro pripremljen i brutalno proveden. Uhićen komšija . RS=NDH.
To je delo pojedinaca a ne naroda,vi ste pokrenuli zlo,i niste naučili ništa iz prethodnohg perioda,želite da dominirate nad ostalim narodima,opet donosite loše odluke po vaš narod,susedi imaju pomoć matice,kad cete vi u evropsku uniju,kad ćete osetiti napredak,vi umesto da idete napred,vi idete prema 1992.godini,pametni su već na verme napustili bih,ne žele da dožive još jedan rat,koji je neminovan.
Tebi je traženje pravde na sudu nešto loše. E jeste vi Srbi majstori za zamjenu teza.
@demonter_neistine kako u srbiiji,opsta 150000 bosnjaka,ako su hteli da pobiju i istrebe muslimane,.
Bravo!!!... Zaratite vec jednom majku Vam prokletnicku/lopovsku sve trojici zajedno sa popovima i hodzama... Jedan iz mase.
Bošnajci upamet,izgubićete ono što ste ratom odbranili,pogrešna alijna politika vas je skupo koštala,a bakirova dovesti do nestanka, u doba borbe protiv radikalnog islama,mislite da će se neko založiti za muslimansku enklavu u srcu evrope,bakir vas laže.
Zaključati i ne pustiti vani, dok se ne dogovore...
Šta na ovo sve veli stožernik Čovke , najeuRopljanin iz ercegovine ponosne, i preCdnik kradeZeeeaaa , stožerne stranke Hrvata ( BiH) ...????
trebali su staviti "UZNEMIRUJUCA FOTOGRAFIJA" u naslov ... evo 15 minuta ne mogu sebi da dodjem
Stvara se nova drzava,18,7% zvana Bosnjostan u velicini kao San Marino i Andora
Samo pravite krize i drzite narod u mraku da ne vidi kako samo svjezlo sija lopovluk
Ivanic je politicki mrtav lik kao i svi srbski politicari kroz povjest.
Ovaj Covic ce zavrsiti na smecu Istorije kao i svi tvorci tzv. Herceg Bosne!
Bravo!!!... Zaratite vec jednom majku Vam prokletnicku/lopovsku sve trojici zajedno sa popovima i hodzama... Jedan iz mase.