Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarate direktno u budžet HDZ-a.
Sa ucjenama iz HDZ-a se mora zavrsit. Kako, pa onako kako je SDP uradio, jednostavno, ako nisu a ocito nisu za rasciscavanje sa banditizmom u njihovim redovima , RAUS iz parlamenta.
pardon , ne iz parlamenta , vec iz vlade, a vladu sastavit od ljudi koji uopste nisu u strankama - ako ih nema u BIH, dovest lojude iz Japana.
@DarthBosniacInvad3R , mislois da nema odgovora na blokadu institucija ?
Uvede se opštinska taksa od 10000 km za kladionicu gdje posluje i problem riješen.Nema potrebe za nekim zakonom,nek porez plaćaju gdje hoće.
Sad je jasno ko organizuje dio mafije y zemlji, to je HDZ. Zamislite na sta nam lici zemlja u kojoj je vlast mafijaska garnitura SDA-SBB-HDZ.
Zašto Klix ne objavi i kako je došlo do prekidanja sjednice? Kakako se ponašao SBB? Te, kako je zabio nož u leđa, na ovoj sjednici, drugom stubu Bošnjaštva! Dali SDA primećuje ili se Žuti pravi lud, kako im SBB na svim razinama vlasti, gdje ima i malo mogućnosti, ustvari, koalira sa HDZ-om? Prepametni vrh SDA iskopao sebi jamu i baš me briga za njih. No, Federaciji je izuzetno loše kako je SBB ušao u vlast. Vraćanje kusura SBB-ovaca SDA-ovcima ide preko leđa naroda. Trebamo li šutiti i čekati???
Tipicne Ustase iza leda kradu sve redom a lafo manjina marginalizirana
Pa zar nisu HDZ Hrvati veliki Katolici? Neka otvore Bibliju i procitaju sta pise o ljubavi prema parama i brzoj zaradi. Oni bi bas trebali podrzavati ovo. HDZ Kvazi Krscani kao sto je SDA puna kvazi Muslimana.
dok je vune biče uvjek ovaca za šišanje...moja marka moj izbor gdje ču je potrošiti, al znam da nikad neču u kladionici..
Zabraniti kladionice za - neizmireni dug oduzeti imovinu! I pitanje; Štasmotljo od Novalića i SBB rade u toj vladi? Jesu li tu da potvrde sve ono što Dragan i HDZ zatraže. Bakire podnesi ostavku i nosi se u tri lijepe PM!
proklete bile vise te kladionice
Zatvoriti sve kladionice! Ako nema dogovora na nivou FBIH, na opstinskom nivou uvesti poreze !
ovo je vrlo lako rijesiti.. uvedes da kladionice mogu drzati samo firme registrovane u tom kantonu i eto ga..
RVACKI NACIONALNI INTERES SKUTOR KO SKUTOR STA REC U PM SAMO NEK SE NE PLACA A KRADEZE
Kakva divna koalicija ni o čemu se ne slažu....al zaslužuju jedni druge jer da nisu isti nebi bili u koaliciji.....
Rušite ovu koaliciju. Hrvati ne dajte svoje hrvatske KLADIONICE !!
Zločinačka organizacija HDZ, blago rečeno !
Da se ja pitam, ja bih doveo FBI da ih sve pohapsi, kao što su uhapsili dužnosnike FIFA-e. Zabraniti rad kladionicima i tačka.