Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa u ovom sivom dobu ima ko da nas zabavlja. Kao ne mogu se dogovoriti ko ce biti radikalniji. Hahahaha. Najludji su, ocam.
Pitam se sto ne stima --samo nesloga srbina spasava...
ma vlaska posla..@kvrc ne kaze se urla seljo nego uci ezan
Na pitanje koje sam jednom postavio na SAX forumu:\" Dajte prijedlog za rjesenje u BiH, a da on ne ukljucuje preglasavanje srpskog naroda\" sam odmah dobio ban. Toliko o \"slobodi\" izrazavanja na ovom forumu.
SPlite bakira izetbrgovica.
a ti kao poznati c3tnik hoces da mi kazes da bi trebao prestati o tome u neutralu jelde, a svak (90%) bosne da idealizira ruse koji nas mrze? :D pametno hahaha
@englez Zašto si toliko opterćen Rusima i Amerima?
infiltracija u sax je iz beograda.... zato oni ogranice sve sto ameri nam pomognu
ne idi na forum, tamo administracija kompletna voli ruse i mrze amere, i sve ocistise sto podrzava amere i naprave neprijatelje sa svakim ko ne voli ruse...
Dođi na forum, fl girl, komentari na Sa-x su ionako često previše bljutavi za normalan um. A ako ti se ne sviđa sam portal, bujrum, izbora kol\'ko hoćeš.
ovaj sarajevo-x je pravo sranje kad nemozes da kometarises na sve clankove... kao naprimjer o srebrenici sto je amerika podrzala i dala nam dan zalosti. eh ovako mogli ste barem biti orginalni i nekopirati sve i svasta sta prave vjesti napisu.kad ce osvanut dan da ovaj sarajeo-x jednom bude orginal a ne kopija. znas \" KAD SI SE RODIO ORGINAL STO UMRIJETI KAO KOPIJA\"???
jel se urla s minareta?
jel se urla s minarete?