Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj profesor je vrhunski doktor.
@SELAMsaDRINE nesreco kakav Han Pjesak?
@SELAMsaDRINE zasto nekom treba ta imovina pa to je sve propalo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
neka mi neko kaze kad bi sebija bila direktorica najvaznije ustanove da joj nije bakira. po kom kriteriju i zaslugama?i takva jedna osoba presuđuje nekom pogotovo ovakvom doktoru i stručnjaku. kaze ima privatnu praksu pa sta?usmjerava pacijente kod sebe pa šta?jel lijeci-lijeci!
Kako pa sta ako ima privatnu praksu. Zamisli ti radis u Bingu na odjelu voca i povrca, pa kupcima kazes dodjite poslije 16:00 u moju prodavnicu da kupite neprskano voce.
@pinkman mi smo poznati po tome sto brzo zaboravljamo kako stvari idu.to nisu krivi doktori nego narod koji ih je navikao na to, uvijek su se koverte gurale doktorima a sestrama banane i cokolade i mi smo ih navikli na to, evo ti para de me pripazi, de me preko reda itd..i sad su to digli na visi nivo i preselili u privatne ordinacije i bolje je da to tamo i rade tako, mozda malo i poreza plate na uslugu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko će ova Sebija još dobrih, pametnih, stručnih pomesti da narod vidi da je zloća, osvetoljubiva, bahata, nekulturna i da joj treba stati u kraj?Nije problem smjene, problem je način i ponižavanje ljudi
Tjela mu Sebija instalirati manjak, a krivična tužilaštvu SDA bila spremna ! Sebija prva BELAJ DAMA !
Ovo je smijurija. Prekinut rad komisija jer ne postoji zapisnik da li je ili nije napravljen popis inventara kod primopredaje. Pa Gavrankapetanovic kao direktor je morao imati popis inventara ne samo kod sebe nego i svih kancelarija na klinici.Pa valjda je to kupovano parama klinike. Svaka stvar bi trebala da bude negdje notirana. Nije popisan otoman, par fotelja i radni sto mozda par slika... ovo je manevar advokata da se opstruira primopredaja. To nije njegov inventar nego inventar klinike
@stefandz druze stvarno mislim da se prvo trebas edukovati, pa onda komentarisati. Kao pravnik cu ti reci da postoji obaveza sacinjavanja zapisnika o stanju inventara i druhig stvari prilikom primopredaje duznosti, cak se jednom do dva puta godisnje mora oformiti komisija koja radi inventuru i popisuje sav inventar. Drugo, covjek ima pravo da zahtjeva da se sacini zapisnik o tome sta sve predaje nakon razrjesenja sa duznosti da mu sutra ne bi neko mogao reci da je nesto odnio sa sobom.
@Idemo_dalje_ Druze, ja sam dovoljno edukovan. Nisam pravnik ali mi para usi "da se mora formirati komisija koji popisuje inventar kod primopredaje duznosti. Da li je on zaduzio taj inventar? Sumnjam. Ako ga nije zaduzio onda ga ne mora ni razduzivati. Ako ga je zaduzio onda je njegova obaveza da to i razduzi i da mu neko to potpise. Ja ne radim u BiH i ne vidim tu vasu pravnu praksu. Normalno je da novo rukovodstvo uputi i upozna novo oko tekucih aktivnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne da fotelju pa makar sve izgorilo.... draga vlast
da si iz konjica niko te diro ne bi...haj ja
Zaje.aju se na sve strane.
rad komisije jeste prekinut ali komisija sigurno nije prekinula s primanjem komisijske naknade...
Taman pomislio da je gospodja Sebija zavela red u toj bolnici,a ono opet po starom