Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna nije odrziva,zbog neodrzivog uredjenja zemlje.pa usa ima 50drzava,rusija desetine autonomnih republika,belgija podeljena na flamaniju i valoniju,svajcarska podeljena na kantone itd pa svi funkcionisu.bh ce se raspasti jel je nivo medjuetnickog poverenja nula i sto dva od tri naroda u bh ne voli bh i rado bi istupili iz nje.
Samo Republika Bosna i Hercegovina bez genocidnih entiteta !
Crknite cetnicko utaski dusmani Bosna je vjecna !
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Slobodan Milosevic i dva domaca NATO klovna. Dva pajaca ogranicenog uma, ogranicenih sposobnosti, ali beskrajno poslusni. Onakvi kakve "medjunarodna zajednica" najvise voli. Oni sto su spremni da uniste vlastitu zemlju. Za njih je pregovarao gazda Holbrooke.
Najbolje da se svi razdvojimo, jer ovakav život više nema smisla!!!Več su i u Babinoj Krajini vidjeli ko smo mi Bošnjaci! Pa kako onda da Srbi i Hrvati žive sa nama!
Trebamo kolektivno krenuti prema Njemackoj. Mi smo narod u gorem stanju od sirijaca i ovih ostalih tamo.
Ljudi, Dejton je zaustavio rat. Hrvatska je bila u ratu, da je pala Banjaluka, u rat bi ušla i Srbija. Ko zna, možda bi potrajao još 10 godina. Bolje je ovako, svako se odrekao nečega, nešto i dobio i mir je neprocjenjiv. Da je bilo pameti tada su trebali razdvojiti sve Srbe u jednu državu, Hrvate u drugu i dati Bošnjacima treću. Bez obzira kakva bila raspodjela teritorija. Ovako, napravili su bolesnika BiH, koji nema mogućnost da bude društvo jednakih. Treba sjesti i dogovoriti se.
kakav je Alija bio vizionar, dobro smo i prezivjeli ...
jebemu pa Dodik objavljuje referendum za RS koji nema utemeljenja a mi nosmo u stanju objaviti referendum za ili protiv cjelovite BiH. Jel naš Bakir kompletan idiot ili samo hendikepiran mozak?
vracaju nas na model "staljinizma", hapse po Sarajevu fol sprovode neku pravdu, a Dodika koji krsi drzavne ustave, remeti stabinost drzave...niko ne dira, prave se ne vide i ne cuju. Biti toliko retardiran pa ostati zivjei u drzavi u kojoj ce jedne kaznjavat i hapsit, a druge ne dirat... Bosna=FUJ
Ја сам у школи учио да државе настају као интерес њених грађана да се уставно и гранично заокруже у цјелину а не зато што се мора имати држава...
tako je ali nisi učio ko je ubijao i klao civile da bi sadio krmke.
Dobro su te naučili. BiH postoji po volji Bošnjaka jer da njih nema, braća Srbi i Hrvati bi se vrlo jednostavno dogovorili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pokakim se balijama, cetnicima I ustasama
@gladija.. Jebo zemlju koja Bosne nema..Bosnu za 10 njemački nebi baom
uglavnom 49% ali ali ali 45% vratit koji su protjerati i koji su źivjeli tu..Sreča pa su gamad nepismeni i neče skontat mnogo kad bude Adios "RS"..KMEEEEEE KMEEEEEE KMEEEEE..FERGUSSON PIČI PREKO DRINE..
Treći 30%.
Treći 30%.
Treći 30%.
Treći 30%.
Kad covjek malo sjedne j razmisli , nacionalisticke stranke su nam sjebale zivote (za naredne 3 generacije).
Imbecil koji je stavio potpis na sporazum u kojem se ocekivalo povratak 45% izbjeglica na mjesto gdje su im najmiliji brutalno pobijeni nema veze sa zivotom. Ljudi nisu stoka da ih muvate s jednog mjesta na drugo kad vam se cefne ali tako je to kad posaljes cobane na pregovore o buducnosti drzave.
Puno bolje nego i RS vilajetu. drinsky pojedi se.
@Dado dijasporitus naravno da je bolje, vecina ovih zatucanih bosanaca koji naprdjuju a nikada iz Bosne nisu makeli...samo da odu u neku evropsku zemlju pa pojedu nesto iz supermarketa...prosvjetlili bi se, otkrili bi novu vjeru hahahaha U Bosni se jedu govna, samo drugacije namirisana, obojena i upakovana.
Samo znam da EBEM BAKIRU I ALIJI SVE PO SPISKU:NEKA SE U GROBU OKRECE MAMU MU *** STO NIJE SVOG SINA iskoristio kao kurban!FUJ! http://glasistine.online/moji-muslimani-su-mi-nudili-pare-da-ne-govorim-sta-se-desilo-u-srebrenici/
A vi ćoravi Alijini podanici,jeli jedete mozda zlatnim kašikama?Jeli vam bolje danas?Jeli imas normalno para da mozes otici na godisnji, platis racune,jedeš, kupis sta?! Jeli imate?Naravno da NE!Bakir će samo dovršiti samo započeto,od strane.njegovog oca.Ebo vas sto je musliman samo to je OK,Halo budale izdani smo od svih,izdani smo od SVOJIH!Mi smo roba obicna koja koriste da zaradjuju na nama i to MRZNJOM!Sto vise nacionalizma više para!Kako ne shvatate to ..očito je!