Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sad seru, pa lagumdžija je još prije izbora dogovorio koaliciju sa tihićem, kakve eu integracije i bakrači, kao da je neko lud ili slijep.
@hamdibeg na osnovu cega donese takav zakljucak,pa SDP nije jos na vlasti
ja strucnjaka iz sdp-a ?!?$$@$?! - nivo opstinskog cinovnika za ove zlatkove pulene je previsoka pozicija. kakva nam je vlast i opozicija i ko radi za ovu zemlju jos uvijek dobro stojimo na dnu dna istina
kad ce se provoditi presuda ustavnog Evropskog suda za ljudska prava Finci-Sejdic ,onda uvedide i Bosanac nacionalnost pa ce biti mnogo sta rijeseno.Btice birani sposobni a ne po nacionalnosti podobni.sad ste svi podobni a ne bas i sposobni.makar ti zadnjih 10 god.