Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan ti...
Inkice, hajd priznaj da si ti \'91 piškila u gaćice i da nemaš pojma kakva je bila ta Milicija ;)
Mozda da su policajci pravi policajci (cast izuzecima), da su obuceni i placeni kao pravi policajci, da imaju bar neku motivaciju, a da ne govorim da imaju podrsku od strane bilo kojeg nivoa vlade, onda bi mozda i bilo neke reakcije s njihove strane. Sta se moze ocekivati od policajca s platom koju imaju u BiH? Sta se moze ocekivati od naseg policajca kada nemaju razloga da postuju bilo koga iznad sebe? S obzirom koliko su placeni dobro je da ista rade.
Vratite nam MILICIJU i sve ovlasti koje je imala policijska stanica u Lugavinoj (prije nego sto su i kriminalci dobili ljudska prava - znaci ovlasti koje su postojale do \'92)!
Dzeku za premijera KS!!!
Sto na ovoj slici nema Dzeke?
ja kloca...ti misliš da je vlada kantona sarajevo oformljena da radi nešto po tom pitanju... oni su oformljeni da imaju plate jer su to krvavo zaslužili svojim učeščem u strankama...to je njihova ostavština - zarada... a ne da oni nešto sad tu se zamjere nekim tamo opasnim likovima--pa nisu ludi, s njima su jarani druze se i ovi krimosi im nabace i po koju trebu- haja, nisu ludi uskakati sebi u stomak i zbog posla i zbog komocije...