Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan gest koji doprinosi cistoci naseg grada..mnogo prednosti pruza ovo vozilo od ulaska u uske ulicice u koje dosadasnja vozila nisu mogla da ulaze, ustede na potrosnji goriva, te manjem zagadjenju vazduha obzirom na njegov pogon...polako pocinjemo liciti na zapad.
Ljudi su postali nemarni u pogledu odlaganja otpada.Dobro je da je masina stigla reklo bi se u pravi cas.Odlicno izgleda,malih je gabarita i vjerujem da ce biti i vise nego korisna na tom podrucju
Fensi smensi i to, nema se sta reci. Ali, 90.000 BAM a u njega moze stati 20 pvc kesa smeca. Ne znam. :/
Fino fino
trebao bi i rad ovo shvatiti kao stimulaciju da jos predanije rade :P
Svaka cast, nas grad zasluzuje svaki projekat koji se tice sto cisce okoline. Ja sam jos uvijek optimista i vjerujem da cemo i u buducnosti raditi na ovome, imati jos ovakvih projekata, te dobiti grad koji ce odisati cistocom.
Svaki doprinos, korak ka ciscoj okolini mnogo znaci svima nama. Nadam se da ce stanovnici biti svjesni toga i raditi na svojoj savjesti. Nije svrha samo kupiti vozilo za odrzavanje cistoce. Prvi korak je da se krene od pojedinca koji ce to cijeniti i dati svoj doprinos pa paziti gdje baca otpad. A onda ostali projekti poput ovog su tu kao jedan veliki plus i velika pomoc u relizaciji sto cisce okoline.
Projekti koji idu u korist nase zajednice su uvijek dobrodosli i pozeljni. Nasa zemlja ne zasluzuje otpad na svakom cosku. Kada bi svi dali svoj doprinos, krenuvsi od pojedinaca pa nadalje mogli bi imati itekako uredjenu zemlju-zelene povrsine.
Samo je potrebno probuditi i svijest gradjana. Vozilo ce sigurno mnogo olaksati RAD-u i idemo ka sto cistijoj nasoj zajednici.
Ovakvo vozilo ce sigurno doprinijeti boljem i lakšem obavljanju poslova, super pa ima i onih koji su spremni na suradnju
Centar se zasigurno približava EVROPI po svim standardima, parametrima te svemu kako bi ugodili građanima ☺️
Jako lijepo pa su se udružili i Centar i Rad pa zajedno u službu naroda, jos mnogo novih ideja i rjesenja vam želim
Želim vam jos mnogo ovakvih projekata, projekata koji na bilo kakav nacin pridonose zajednici. Svaka vam cast!
Neka smo se ugledali na velike metropole i počeli sa unapređenjem naše okoline!!
Općina Centar ovim pokazuje svoju opredijeljenost za očuvanje okoliša i čistoću grada. Svaka čast 👏
Bravo za ekološko vozilo nadamo se da će RAD na pravi način korisiti vozilo i pomagati u uljepšavanju naše općine.
Za čist i lijep grad, ulaganje u električna vozila treba svima postati prioritet.