Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Glavonja, guli ih za dzaba ko ih je be nisu bolje ni zasluzili. On je stvarno idealan vodja vlaskog entiteta. Prica im pricu a 'republika' kopni.
Gule i vas vasi za dzaba, nema tu nikakve razlike dzaba se tjesis.
@Rapsodia To su izlizane floskule ljudi koji bi nekako da se distanciraju od sebe pa sve trpaju u isti kos. Nikad mi nismo bili, niti cemo biti isti. Oni su zlocinacki narod, mi smo na strani istine i pravde. Ima tu zla i nepravde na obje strane al se ne moze uporediti.
U okviru posjete Sjedinjenim Američkim Državama i bošnjačkoj zajednici u ovoj zemlji Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, Husein ef. Kavazović, posjetio je Washington gdje se susreo sa visokim zvaničnicima u američkoj administraciji, među kojima su i zvaničnici Bijele kuće i State Departmenta.
Na fotografiji su tri gospodina. 😁😁😚😁
Koja ti faca moras biti da ti drzava placa godisnji odmor 365 dana u godini. Da 'ladis jaja na Kipru, Grckoj obali ili u Americi, a sve ti placeno.. Genijalno. Naprosto genijalna ideja, i dok nema nikoga da se buni u ovoj drzavi, neka ih. Tako nam i treba
Bolje je da pojedinci troše milione nego da milioni troše pojedince. Jao Tze Boo
Ovi sto uzimaju pare iz drzavnog/entitetskog budzeta i kupuju poznate brendove, ljetuju po Dubaji-u i vozaju bijesne auto dok ostatak nacije gleda i jedva prezivljava, su njihovi heroji, neko kome se dive i klanjaju i kontaju "kad porastem, hocu i ja da budem lopov i zivim na drzavnim jaslama". I nisu oni krivi- krvi ste vi!! I nemoj mi Boga ti komentara "nemam za koga da glasam"- angazuj se, informisi se, nauci...nece kafa u kaficu pobjec'.
Zeljko mudonja😂
Kakav trojac muškarčina
kriminal,lopovluk,zavadi pa vladaj..
Ahihihihi
Ta predstavništva služe samo diktatoru za njegovo bogaćenje, njemu ni crna lista ništa ne znači on i dalje pljačka građane zločinačke i genocidne tvorevine, a ti isti građani nikako da se opamete i da jednom za svagda stanu na kraj tom diktatoru a zločinačku i genocidnu tvorevinu ukinu i sjedine se sa državom BiH jer bi na taj način svi građani BiH dobili prosperitet i sigurnost.
Sto se mi bavimo djikanima?
su ko trojica na slici?
Mogu da trose pare dok neko mamu ne preispita..
Dodik smatra obicne ljude u RS-u budaletinama koje treba i tretirati na taj nacin.
Uzalud vam trud sviraci... HAHA... a ugrozeni serbski narod neka pase zelenu travu...
Slatki neki momci na slici :-) posebice ovaj plavi u sredini :)