Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP na aparatima !
Nema vladavine manjine nad vecinom
ovako mozete postati samo nova palestina na balkanu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da bosnjaci nisu podijeljeni na desetak stranaka ovako bi bilo sa svim zakonima, a manje bi se pricalo i o trecim entitetima i otcjepljenjima...
HDZ i dalje zeli iz Ustava ono samo sto bi njima odgovaralo. A ko ce odgovarati za krsenje uspavnog poretka?
Da i to se dešava kada nastane nevolja. Svi ZA! E sada će valjda UZP-ovce shvatiti da je veličina u većini , a ona " bubuća" i zamalo predsjednica BiH, neka nastavi da prijeti ! Vrijeme kada se prijetilol lagalo i podvaljivalo sve do izvršenja UZP-a je definitivno prošlo! Sada da vidimo abecedu pripremljenih rezervnih položaja? EU je sasvim zadovoljna sa ovim zakonom - a ona gospođa što nam je zaprijetila ratom, pa eto Lašvanko - bujrum!
Nikakav problem, opet ce te dobit po nosu.
UZP HDZ BiH smanjio za 30 godina broj hrvata u BIH za pola ! I JOŠ ĆE AKO BUDE SREĆE ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/84224/kardinal_puljic_iznio_sokantne_podatke_broj_hrvata_u_rs_u_smanjen_za_94_5_posto.html
Ovaj cirkus danas u Sarajevu samo tjera vodu na mlin HDZ-u i Draganu Čoviću a onda analogno i SDA. Čestitam Bakiru na uspješno obavljenom poslu a ostale bošnjačke stranke su još jednom pokazale da su obični privjesak
izborna jedinice - villamet - miker -polka
Bošnjački entitet na delu.. Barem privremeno. Hrvati nemaju drugi izbor nego da objedine svoje kantone u HercegBosnu. Demokratski,voljom kantonalnih skupština..
probaj Ante Jelavicu!:))
I sve to na ekavskom , za dom spremni , bre !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ne ide bez Hrvata.
A kad je trebalo akcize uvesti onda nije bio problem preko reda, na vrat na nos...samo sto ruke podignuste, krenula naplata akciza...sad odjednom nije po zakonu. Da malo pretresemo ubrzano i oporezivanje kladionica?
kladionice se ne oporezuju, oporeuzju se igrači mozak jedan (porez na uplatu i porez na isplatu), glup si pravo ne piši više o kladionicama. porez se uvodi da bi Lutrija BiH držala monopol tako da unište promet drugih.
saim_adka - Najvažnije je pretresti kladionice, Eronet, elektriku, plačanje duga Hrvatske za koriščenje resursa BiH, granica, radioaktivno skladište, naftovod Pančevo - Krk i naravno ostalu imovinu BiH u Hrvatskoj vrijednu desetine milijardi Eura. Svakako i šteta nastala agresijom Hrvatske na RBiH i jjoš par sitnica od nekih 1,2 milijarde KM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesting... https://poskok.info/veliko-otkrice-u-sredisnjoj-bosni-pronadene-tone-zlata-u-varesu/
Hr J - zamisli kada to sada izmakne kamenjarcima?
Cudi me da ,,nosioci evropskih vrijednosti'' nisu prisustvovali..
nisnan - nemaju valjanih argumenata - na brzaka više nemogu i nesmiju. EU im rekla pazite se, hočemo građanštinu i demokratiju! E, u tom zecu leži UZP grm!
@ArielPepsi - Pa, Tovaru kamenjarski, EU vrijednosti su Demokratija i Građanština, a ne fašizam, UZP i kukavičluk!
Kmeee kmeeeee kmeeeee
Hrvatski narodni sabor nije nikakva zvanična institucija, u pravu su poslanici što neće čekati na mišljenje nekakvog udruženja građana.
UZP na aparatima 😂😂
https://www.logicno.com/politika/bosnjaci-ce-uskoro-postati-europski-palestinci-nad-cijom-sudbinom-ce-svijet-plakati.html
bosnhaci se nece braniti kamenjem i prackama vec haubicamo domace proizvodnje!