Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci Colic se izborio da uzme pare a Federacija da vraca...ccc bakire bekane
@zubar BRAVO HDZ. Narod zna
Znači KS 20%, HNK 15%, a ovih ostalih 8 šta ostane :D
Kanton 10 dobiva logicno 10 maraka
Hahahaha kako su zamislili mudro iz SA u Kantonu 10 npr drugom po veličini u F BiH trebaju njima uplatiti jer em su raštrkani em nisu naši pa logično još kako ih ima i malo ne treba im ništa ni dati nego još i oni trebaju šta uplatiti nama ovamo gore život manje vrijedi ako te ima malo :-)
BRAVO HDZ
jedan dan 334, drugi dan 329, sad 333, pa nema oznake valute, to dok se podijeli, pola ce da fali
Stiti klix NS
moze ali koliko koji kanton se zaduzi odnosno uxme para od federacije ima da i vrati toliko covic misli uzeti sebi sve pare a da nista ne vraca e ne moze tako necu ja i nece gradjani vracati pare koje ste vi gubari medjusobno podjelili
znaci opet cova vas sve nasamario bakire koji si ti idiot dodik i covic te vete oko malog prsta
hebo te bakir i covic, gdje pise da ce federacija vracat ono sto kantoni potrose. Uostalom odluka jos nije ni prosla
Đe drugih 50 posto love? Strankama, za trud?
Ma nema tu neslaganja kad su milioncici u pitanju
Parlament je trebao da odredi da ide Gradovima i Opcinama a ne Zupanijama .. nestalo love u Malim Kraljevstvima nebeskim zvane zupanije, kantoni .. pa sad se ubise kako da izvuku sto vise ..
Imal đe uzet bukovih iscjepanih drva i pošto su ?
Pomoć dati najvažnijim firmama koje već idući mjesec mogu startovati. One koje su već sa gubitkom poslovale ne bi smjele dobivati pomoć kad je već ionako premalo. Za njih je stečaj već isprogramiran prije krize. A biroi za posao moraju dati minimalac za život svim nezaposlenim.
kakva je ovo raspodjela po broju stanovnika i broju zaposlenih u realnom sektoru ..sta cini koficijent raspodjele ..da li to znaci koji Kanton ima vise stanovnika dobiva vise/ manje/ ili koji Kanton ima vise zaposlenih dobiva vise/manje/
Bravo, Fadil radi, besposlicari kritikuju. Još kad bi zabranio top, glasao bih za njega.