Sutra utvrđivanje datuma sjednice
19
Predstavnički dom PSBiH o smjeni Zlatka Lagumdžije
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sklonite ovu nesrecu iz ove zemlje i njenih instutucija. Zlatko je Slobin politicki sin. Bosna ce se raspasti ostane li on jos dvije godine.
Otkako je ovaj pap.ak došao na vlast u ovoj državi se više ništa ne zna. Sa svojom pričom o promjenama izle.vatio je sve vas koji pojma nemate o državi i o vlasti. Eto vam pa opet glasajte za ovog narci.soidnog pap.ka pa nećemo znati ni ko je u vlasti ni ko u opoziciji.
A, zar vam bolan nije žao \"slučajnog prolaznika\". Pa mi vlade nismo imali više od godinu dana zbog tog kadrovskog mjesta na koje je zasjeo zlogumdžija. Kud će sad nesreća jedna. Nek ide u Doboj sa Suljkanovićem štititi bošnjake od njihovog načelnika Omera Petrovića. Pa nek taj pjandura sa petokrakom opet kaže da su bošnjaci najbezbjedniji u Srpskoj. Fuj....
Znaci da genocidasica srpkinja ana trisic - babic, Lagumdzijina aktuelna zamjenica ko M.Vanjskih Poslova POKUSAVA uzeti njegovu fotelju i poziciju Sefa Bosanskohercegovacke diplomacije sto svi patrioti BiH-e ZNAJU da je TO NESTO STO BI BILA KATASTROFA ZA DRZAVU BIH- u! Pokusavala je par put ana trisic - babic takodje skinuti Svena Alkalaja kad je bio Ministar Vanjskih Poslova, zahvaljujuci se Harisu Silajdzicu, NIJE USPJELA ! E sad dal je Lagumdziju prodao svoju fotelju za dobru lovu genocidasima srbima, dodiku i ani trisic - babic, to ce se vidjeti ! Poceo je Lagumdzija JAKO OPASNU igru protiv SDA, STO JE DOKAZ da je jedan od izdajnika BIH-e i Bosnjaka, SAM je usao u koaliciju sa SDA, dodik mu je naredio da smjeni SDA Ministre koji predstavljaju Bosnjake ! Lagumdzija, da Bog da i srbi bili zadnja misao, IZDAJICO ! DACES SVOJU MINISTARSKU FOTELJU JEDNOJ OKORJELOJ GENOCIDASICI ANTI TRISIC - BABIC koja je TAKODJE DIREKTOR TIMA INTEGRACiJE BIH-e u NATO !
@ Izo PA LAGUMDZIJA JE NA KLJUCNIM DRZAVNIM POZICIJAMA VEC 20 godina, znaci u istu je serpu jeo zlatnim kasikama ko i SDA ! Ne branim SDA ali KAD SE TICE DRZAVE boli me KO JE KO OSIM KO CE BRANITI DRZAVU, DRZAVU i DRZAVU ko i njene institucije ! Zasto se srbi genocidasi bore ZA VLAST I FOTELJE ?!!!!!!! Dokle ce nam SANU vec VISE OD 100 godina svojim srpskim otrovom i ubacenim pijunima UNISTAVATI RBIH-u i Bosnjake !!! Ko podrzava SMJENU LAGUMDZIJE ZABIJA DIREKTNO NO-Z U LEDJA DRZAVI I BOSNJACIMA ! Znaci TI BI DA DAS FOTELJU DIPLOMACIJE GENOCIDASICI ANI TRISIC - BABIC, JADNO !!!
Jos Bosnjaci nisu svjesni koja im se kaastrofa kuha u Banja Luci i beogradu srpskih monstruma kapela smrti Bosnjaka !! PATRIOTI Re-publike Bosne i Herccegovine PAMET U GLAVU AKO PLJUNETE PO LAGUMDZIJI (ne branim ga jer ga ne volim ko osobu ) pljunut ce te po Bosnjacima a time i Bosni, Ana Trisic - Babic POKUSAVA VEC 4 godine uzeti u ruke genocidne tvorevine Bosanskohercegovacku diplomaciju, NECE VALJA SDA dati najvaznie Ministarstvo drzave JEDNOJ GENOCIDASICI ! Ako SDA ko i ostale PRO Bosnjacke i Bosanske stranke glasaju PROTIV LAGUMDZIJE, ONDA STE VISE NEGO IZDAJNICI I GORI OD SRBA GENOCIDASA ! Srbi genocidasi PODRZAVAJU SVOJE NA VLASTI A VI SE KOLJETE JEDNI IZMEDJU DRUGIH ! Koja SRAMOTA, zasta su se borili SVI KOJI SU ODBRANILI RBIH- u?!? !!!
S E R E M BOSANSKI I NA GENOCIDNU BARBARIJE SM-RDIJU VAMPIRA SRBA i NA GENOCIDNU TVOREVINU BARBARIJE SRBA MONSTRUMA - VAMPIRA - U-BICA - i SILEDZIJA ! Sjeme vam se ZATRLO ! A TO FASISTICKA I GENOCIDNA SMRT - DIJA PONOVO PRIPREMA INVAZIJU, AGRESIJU I KOLONIZACIJU RBIH-e ! Sljepi Bosnjo i Bosnjaka DOK SKONTAJU VEC SU MU GENOCIDASI SRBi NA VRATIMA s KAMOM U KRVAVIM GENOCIDNIM SRBIJANSKIM RUKAMA BARBARA !!! Sikter !
Čestitam Miloradu Dodiku, ne samo da ima kontrolu nad RS, preuzima i SDA.
Ja SDA i govana sa SDS-om i SNSD-om se udruzila da srusi Lagumdziju, bice izbori vrlo brzo vidjecete gdje ce te biti zlikovci jedni sram vas i stid bilo. Nije vam bilo dovoljno 92-95 da se opametite i sad ponovo vezete prijateljstvo sa njima i krecete u rusenje BiH. Tihicu sjeme ti se zatralo i svim tvojim najuzim oko tebe.
Вози Мујо точак и го среќава Хасо: - Мујо, од каде ти е точакот? - Абе си одам јас по шумата, и одеднаш ја гледам комшивката како вози точак. Незнам што и стана ама наеднаш почна да се соблекува, го фрла фустанот на едната страна, точакот на другата страна и вика: - „Мујо, земи што ти срце сака!“, и јас брат го зедов точакот. - Па добро си направил, што ќе ти е фустан. hahahahaha
Joj, Zlaja je meni Bog... kako izgleda na ovim slikama, koda je dernečio cijelu noć, i tek sad usto iz kreveta!
Ovo politicko cudoviste sa 2 Entiteta i 10 Kantona i podobnom administracijom koja bi Svicarsku za par godina osiromasila se moze poistovjetiti sa SDA jer ga je SDA u Daytonu stvarala po mjeri neprijatelja i dala mu je ime BiH. Drzava koja se zvala Republika Bosna i Hercegovina, drzava jednakih sansi, socijalne pravde, drzava koja je imala svoj Ustav kao garant, svoje organe i svoju multietnicnost, drzava za koju su pali njeni najbolji sinovi je nesto sa cime mogu poistovjetiti sve osim SDA jer je SDA tu drzavu izdala, opljackala i prodala.
Toliko o patriotizmu crvenih kmera i radončićevih tajkunčića. Pa u ratu za domovinu nažalost neko mora poginuti, svojim izjavama samo pokazujete da vas domovina BiH uopće ne interesuje i nesvjesno poistovjećujete BiH i SDA.
Vi mozete uhapsiti ratne profitere i dezertere iz vasih redova a takvih vam je puno uze rukovodstvo a Zlaji i Fahri mozete samo da produvate i to ako vam dozvole. Da sta vi neka snaga davno bi krenuli na njih ali znate da bi prava snaga a to su svi oni gradjani koje je SDA unistila, cije je firme popljackala, ciju je djecu poslala da ginu za njihove interese izasla da zastiti ovu dvojicu a da bi vas miseve potjerala nazad u vododerine iz kojih ste se skotrljali i upoganili sve.
SDA sa SDS-om nikad anije ni razvezala zastave. Najplodonosniji period njihove saradnje bio je od 1992-1995 kada je izvrsena najveca oruzana pljacka drzave i naroda i kada su zabetonirane pozicije za dalje vladanje i otimanje. Kolateralna steta u ljudstvu je nebitna i za SDA i za SDS jer niko od clanova njihovih porodica nije stradao. Izginula sirotinja, oni se obogatili, milijarde donirane nestale, milijarde pokradene u ratnoj privatizaciji, zemlja upropastena, stvoreno cudoviste sa Entitetima i Kantonima da se narodi jos vise zbune. Dok narod shvati kakav su posao napravile posestrinske stranke SDA i SDS proci ce jos mnogo vremena.
Zlatan kurvin sin, koje je to pašće samo, nije čudo što crvendaći brane cuke po ulicama i čuvaju ih to su im ideološka braća a svi vole pašćetinu da žderu i da se vucaju sa kujama u čoporu. sdp čopor smrdljivih paščadi.
SDA snaga od koje svi drhte, znaju šta ih čeka, i zloćko i šćepo, motka u pakaš i staklara u Zenici.