Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da se ovaj prijedlog zakona usvoji,ali cisto sumnjam da ce uroditi plodom jer treba imati u vidu da nece pasti na pamet onima koji su vladali 20 g i zaposljavali svoje da sami sebe optuze.
Svaka cast incijatorima i za vojnu imovinu.... Ovako se stvara drzava za covjeka !
Sumnjam ja da ce SDA i njihovi partneri koji su haman 17 godina bili vlast tek tako pristati na ovaj oblik ovog zakona jer bi sami sebi mogli smrtnu presudu propisati. Uostalom svaka cast i podrska incijatoru ovog zakona. Samo naprijed !
da, skocili bi sami sebi u stomak