Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo krezava SDA bagro,svakim danom unistavate i ono malo dobrog u BiH.
@BulevarZanimljivih Tvoje fore?Haha dobar si ti decko.
klix je postao quurac od portala
Zvanicno postajemo robovi, pa veca prava su imali robovi kad su piramide pravili.
Kakav je smisao imanja ikakvih zakona kad ih se gotovo niko ne pridržava? Zakon o radu se primjenjuje samo u državnim ustanovama i državnim preduzećima.
Možete si taj zakon okačit o ćunu. Ko ima ikakvu priliku otići iz ove zemlje taj odlazi. Posebno oni najsposobniji, najškolovaniji, najstručniji. Odoše doktori, inženjeri, zidari, varioci... Niko nije lud radit za kikiriki ako ima priliku dobit više. Tražiće ta banda radnike po kućama i ulicama
Jesu ovo oni sindikalisti sto hoce 1000 minimalac? Hahahhaha ok moze ako ces ih ti iz svog dzepa osigurat! Ovo su samo zaostatci komunizma i socijalizma! Mrs!
E cuj usvojio pa ovo je dno dna samo ti ostane spakovat se i gas ovo vise nije nasa zemlja
Trebamo svi peestat raditi i lezat jedno 7 dana kuci pa da vidimo kakve ce pare ovi koji namisljaju zakone proizvesti...vjerovatno ce se zaduzit kod mmfa po ko zna koji put..U tome su strucnjaci.
BULEVAR KREZUBIH CRNIH SRBA!!!! TI SI MANJINA I SIROTINJA!!! SIROMAH!!!! DODJI KOD NAS U CRVENI KRIZ DA IMAS MJESEČNI OBROK!!! NIJE SRAMOTA!!!! MI IMAMO MERHAMETA!!! NAHRANIT CEMO TE!!!
BULEVAR KREZUBIH CRNIH SRBA!!! DA VAM NIJE SARAJEVA I FEDERACIJE!!! SVE DO SOKOCA I FOČE SRBI BI POCRKALI OD GLADI !!! ETO SLINOOOO I TO DA TE NAPOMENEM!!!
BULEVAR CRNIH KREZUBIH SRBA!!!! PITAJ RAJU SA PALA STA JEDU NA POSLU!!! PAŠTETE ISTEKLOK ROKA!!!! U ISTOČNOM SARAJEVU!!! JER NEMAJU SVI PRIVILEGIJU RADITI U FEDERACIJI!!!
Sad ce oni to fino usaglasit i izabrat.
Na prvi pogled je izgledalo da ova bagra na vlasti hoce da nam uvede feudalizam,a sad vidimo da u stvari zele da nas vrate u robovlasnicki sistem.
Na ulice pa ovoga zakona neće biti. U protivnom šuti i lezi.
Zna li iko hoće li biti protesta?
Glasaj Bosnjo međede i dalje za iste