Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaljicu, vrati pare koje si do sad uzeo kao Predsjedavajuci ako vec ne zeli da radis taj posao. Nema hrabrosti da se suoci sa problemima vec vise voli da stoji sa strane i pametuje.
Kakvo jeftino skupljanje poena od strane Skaljica. Sad ce se praviti da nije bio na poziciji i bjezati od odgovornosti.
Pa sta drugo ocekivati od jedine privatne stranke na svijetu?
SBB-ovci pricaju pricu da izlaze iz vlasti a uopste ne daju ostavke na direktorskim mjestima kako bi mogli uhljebiti Fahrine pulene. Kako providno.
svi politicari bez obzira iz koje su partije iliti stranke su PROSTITUTKE ko ih vise kara njemu idu
boze daj mi pameti i snage da sve ovo sa nasim prostitukama-politicarima izdrzim
Čuj ovo, SDA nije zainteresovan ali eto ako je u pitanju rad parlamenta predložit će nekoga....a ja ublehaša, pa sve su razvalili radi svoje patološke ovisnosti vlašću i pozicijom!
SBB politika ima 12 lica,kako vjetar puhne,oni se tako ponasaju.Kakva smijesna stranka.
Iskusan potez,prava politika SBB-a,nakradu se i odu kao da nista nije ni bilo.
Skaljicu kad planiras vratiti novac koju si pokrao,kad planiras vratiti novac gradjanima kojima ti i tvoja stranka puno dugujete jer ste nas ostavili na prosjackom stapu.
Skaljicu lopove jedan ti i Radoncic ste iskoristili svoje pozcije da pokradete,pa sad u dogovoru sa njim napustas svoju funciju,jer vam sigurno gori,krenulo se sa antikorupcijskim setom zakona,pa dok ga nisu usvojili da vi bjezite,sto je sigurno sigurno je.
Ovi SBBovci malo pozicija, pa opozicija, pa malo se jednim pa drugim.. Samo kuhaju
daš malo vlasti SBB-u i vidiš kako bježe kad zagusti, takav im je sav kadar..
Najprljavija kampanja SBB, SDA i HDZ je konacno pocela. Pa Škaljicu jel te stid, ostavi onda sv pare koje si dobio od pausala, namjerno miniras rad federacije.
Skaljic pokrao sto je mogao,maksimalno iskoristio poziciju,pa sad mu naredio Fahro da sve napusti i bjezi.Kakvi su to kriminalci nismo ni svjesni.
O džamahirije!!!!! Samo da se mi hrvati pripojimo Hrvatskoj, a vi onda crkavajte.
"Odlukom Saveza za bolju budućnost BiH o izlasku iz parlamentarne većine na nivou Federacije BiH, podnosim ostavku na funkciju predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH." U potpisu Fehim Škaljić-SBBBiH Riječi Žvaljića prilikom podnošenja ostavke.Pa onda istom logikom treba da ide i ministar sigurnosti Šćepo ili kako ga neki zovu Fahrudin. Kakva je to principijelnost,političko poštenje i moral?? Ali neće Šćepo(Radojica mali,velikog tornja).Prije će se fatit hapšenja drugih i drugačijih od onih koji njemu pašu. Prije će pokušati eliminisati Dodikove i Čovićeve protivnike.To im duguje,zbog toga su ga podržali za mjesto na kojem je. Još jedan poziv idi Fahrudine.Idi daBogda te voda odnijela.Idi i ako ikako možeš povedi i ove koje hapsiš i ove koji te podržavaju.Sve ti džaba sao idi. Nosi i toranj,da ne ruži grad više.
SDA kao nije zainteresovan, a za bilo koju poziciju bi rodjenu majku prodali ... sto ne mogu prodavanja sa ovakvim izjavama ...
cenerasi, zar vas jos ima ?