Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sa cim ce se omoguciti efikasniji i profesionalniji rad je svakako dobar potez ...
Samo usvojite zakon o transplataciji organa i tkiva i spasite 1800 ljudi hemodijalize Omogucite im da presade bubreg i žive normalno TOLIKO
Joj sto ne mogu vise politicara,visokih predstavnika,sejdica i fincija...kako ste mi svi se popeli na vrh glave.Da li cemo ikada postati normalna zemlja da se zivi od vlastitog rada...ovo vise ne vodi nikuda,nesto se mora promijeniti.
Hajde da se i kod nas nešto normalno usvoji i završi i da se pozabave pravim i konkretnim stvarima!
Kad svaki policajac nebitno kojeg entiteta bude savjesno i casno radio svoj posao,bit ce i moguce da ova drzava normalno funkcionise.I pod hitno istjerat sve stranacki i nacionalno nahorožene drotove.
Čuj usvojili nešto? Bogami zaradiše platu za ovu godinu...
odlicno usvajanje, drago mi je konacno stvari idu na bolje, bare, se javljaju korektne ideje i usvjaju se polako....
E cudi me da i ovdje nije bilo onih koji blokiraju usvajanje
Nije sreće da ste izglasali da se vrha mogu smjeniti policijski dužnosnici u kantonu što dozvoliše da se gradjanin bh AKADEMIK isprebija.