Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebao vam izborni zakon narod jedva sa ovim cije.a moze prezivljavat, vama bitno da naredne minimum 4 gosine uzimate po 7000 KM, a nije bitno da olaksate narodu, fuj smeca od politicara i ljudi.
Izborni zakon neće proći, a ono o upisu konstitutivnosti, nek to napišu ženama na onoj stvari. Jadni europejci.
Hoće, al u ku.rcu.
Bakir bi babu Aliju prodao samo da njemu bude dobro... 🤨
Bojim se izdaje moze neko velku lovu da mlatne i ako se to desi onda ce covic dobiti poziciju da trazi sve vise i vise dok drzavu ne rasturi i onda cao bosanci nema nas vise i zapjevajmo nema te vise Alija sevdalija
Da se razumijemo, to susnovi i SNSD i SDA
Nece proci, osim ako Adzija i Nasa stranka ne budu dali podrsku HDZu. Sve je moguce.
Ne! Previse su dobili!!!
Covic vise ni u vili kraj rijeke izmjenjenog toka nema vecinu i podrsku
Samo lične kroz skener, i naravno 4.clan predsjednistva za iskrene Bosance i Hercegovce i ostale. A u FBiH krstni list neka ponese ko hoce da glasa za Dragana. Eto rjesenja.
Ne bi me cudilo da Zeleni pidrze pa opet okrive trojku to bi bio vec cirkus par exelans.
Nikšić, pjano Zekan Helez, koji je osuđen da laze....oni ce SA i ZA Dragana
SAD su bile jasne kod SDA. Zapad a ne istok. Nema se više izbora. Lako je biti sad neka mala opozicija i filozofirati. Ali kad ti SAD nudi med a iza toljaga, onda se moraš podlučiti.
Moj san je da cemo jednog dana imati jednog predsjednika, koji ce kao i svi na vlasti imati platu zerku vecu od prosjecnog radnika i ko ce se tim poslom baviti iz ljubavi prema drzavi
Sda snsd hdz sdp df.... to su vam firme gdje samo gazda ima dobit, ima svoje radnjke koje mi biramo , a gazda moze biti ko hoce samo da ima para poput Bakira Dodika Covica Radoncica. I da se sve stranke ujedine u jednu odabrali bi samo najbeceg lopova.