Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle nije bilo opstukcija SDA,odlicno,vjerovatno su razmislili koliko imamo los penzioni sistem,pa da za svaki slucaj to izglasaju,da poslije nebi Bakir i Tihi imali problema..
Jel moguce da je usvojena ova strategija reforme penzionog sistema,jel moguce da nije bilo opstrukcija od strane ovih nacionalnih stranaka?Ali kad malo bolje razlislim pa to su oni zbog sebe uradili jer svi ce oni uskoro u penziju,pa da se obazbjede i na taj nacin.
Valjda je svima jasno da je ovo nacin da se penzioni sistem poboljsa, a samim tim i stanje vecine penzionera, koje je sada katastrofa.
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]
valjda je svima jasno da je ovo za boljitak stanja umirovljenika, nadam se da ce stvarno tako i biti
Ovo je zadnji voz da se izvucemo iz krize u koju cemo tek da upadnemo sto se tice penzionog sistema kakav je sada. Mogu pricati svi sta hoce protiv ove postave vlasti, ali je ona uradila sto nijedna do sada nije sto se tice napretka u donosenju zakona, strategija, budzeta itd. Svaka cast.
cudo da je proslo bez opstrukcije. svaka cast, ovim bi se stanje penzionera trebalo barem malo popraviti
bas cudo. ocekivano je bilo da sda podmetne nogu kao i inace :)))
Trebamo oformiti i strategiju za rad na crno.
Sve je to super, samo jos da hiljade radnika na crno registrujemo, mozda cemo i imati love za takve reforme.
Nema neradnika da opstruiraju rad
Hjade neka se nesto i usvojilo da ne zasjedaju 10 x
Kakvu li su sda-ovci interes vidjeli u ovome? oni nista ne usvajaju ako se njih ne tice