Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA BRACE TURAKA, HVALA BOGU. DABOGDA DOSELILO 6 MILIONA TURAKA U BOSNU I HERCEGOVINU, PA NEK NAS IMA 10 MILIONA. HVALA BRACO TURCI ZA POMOC. ALLAHU- AKBAR
sarajkice, znas li mozda koliko prosjecno turaka boravi u tvom sarajevu i koliko eurica ostave vama rodjenima i nama dosljama? sekula sine, jel bilo i rimsko carstvo agresor i hoce li sutra biti agresor eu ako dodje
Osmanlije su bili agresori ovdje, baš kao i što je to bila i Srbija. Vidite kako je licemjerje jednima se udodvoravati, a drugima se rugati?! Tako ćemo mi i sa srbima nakon nekoliko generacija-to je normalno. Zato, bolje odmah prestanite sa mržnjom, jer, vidite da ona nema smisla (osim ako nije u političke svrhe razuzdane oligarhije i vještačke aristokracije).
Odlijepite se vise od njih ljudi...odvede nas turka u 15. vijek nazad - pa vidite li da nemamo ni simpatije evrope dok god se zanjih kacimo! Gdje su oni u Evropi? U ....., a i mi cemo s njima biti na kraju ako se ne okrenemo malo pismenijima - kad odete kod njih kao turista - dusu vam uzmu, a daju sto manje mogu... Pa ima li zemlje osim njih, molim vas????? Ocajna sam! Fakat ce me istjerati odavde!