Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
I ja sam ih skoro u jednom komentaru pobrojao: @DzingisKan9 @ZELE34 @ENESZIGA @MAGNETIZAM @BegovskaSablja63 @frenki @edna83 @KRUGER5 ...nakon jednog komentara protiv Sebije i SDA, strasne vulgarnosti i uvrede su izrecene sa ovih profila i sve to u veoma kratkom roku. Tako da ili je jedna osoba u pitanju ili su vec umrezeni toliko da jedni druge obavjestavaju kada se gdja Causesku pomene u negativnom kontekstu.
Nek’ se SDA-ovci i njihovi botovi ne brinu. Ministrica obrazovanja biće izabrana u Kupštini Kantona Sarajevo.
I ovo vi lajkate ? Bravo traktorasi
Na šta spade ovaj grad
Iskreno se nadam da će 6-torka nastaviti sa radom. Do sada su se pokazali daleko boljim od prethodnih SDA vlada.
A vidi muzurka prica na telefon kako da ukrade jos vise para Totalno emancipovan al ga boli neka stvar prima 10000 km mjesecno
od ovog bulevara jedino smislenije postove je imao onaj što je pisao: "Želiš li ženu za jednu noć?"
doveli su do toga fa doktori strajkuju nemozes na preglede a ovi nista nepoduzimaju fujj
Gledam jucer panel diskusiju na tvsa povodom planova oko Skenderije. Zovnuli ljudi struku, imali dobra izlaganja od strane arhitekata (iz BiH i Hr), zatim predstavnike IT-a koji si zainteresovani da rentaju sve prostore, u raspravi ucestvuju vlast, struka i gradjani... Zaista ova vlada iz dana u dan pokazuje da je puno bolja i transparentnija od svih prethodnih i da se konacno stvari pocinju vracati tamo gdje moraju biti.
Smijesan si .
Ja bih pustio da vidimo sta ce se desiti, pa tek onda kritikovao. Sami paneli su nesto novo u praksi vladajucih struktura, jer ih do sada nije bilo. Uglavnom se do sada islo u korist investitora, zelje su se njima ispunjavale, mjenjali se regulacioni planovi zbog njih, naravno uz veliku proviziju koja je isla u dzepove prijasnjih vladajucih struktura, gdje je jedan kiosk od 250 000 KM vjerovatno sitnica, koliko se uzimalo od vecih projekata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slika br.6 , Milan Dunović, podpredsjednik Federacije (DF), sve dok je ovaj čovjek u okviru " šestorke" podrška za istu.
Cirkusanti
Nasa stranka rusi ideju stvaranja jedinstvene politicke nacije zato sto su zaduzeni da nase KULTURNO BICE isparcaju i da nas dezorjentisu. To je cilj ljevice naslonjene na SANU MEMORANDUM.
Vidi ih ahahahahha. Najgora vlada ikada
Pa zar nije ovo Vlada transparentno sve obecala,zasto mediji ne mogu da prisustvuju. Ovce sto vjerujete Konakovicu jeste li skontali sta ste
Ma ubleha prava , sve sto je rekao je slagao.
Pa niko nije lud poslije min.Bogunicke ko fol bude ne stranacki kadar...a da mu Dino nareduje i poziva na razgovor u stranku
Fuj..debili...