Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da Ganic ne sleti kao i Alija na krivi aerodrom...
zato su ga i pustili,da bi ga izrucili Srbiji..
Zato im je i primarni cilj da se Ganicu sudi sto dalje od BiH i sve ovo rade da bi se tako i desilo, pa makar to bilo i u Velikoj Britaniji, jer njima nije tesko pricati zatupljenom narodu kako je jedna od najrazvijenijih demokratija u svijetu korupmpirana, prosrpski orjentisana, islamofobicna itd itd itd.
Ova intervencija institucija i \"snazna podrska\" Ganicu ce samo otezati njegov polozaj i Velika Britanija ga nece izruciti Bosni i Hercegovini radi prevelikog uplitanja politike u pravosudne institucije. Mnogo je bolje don Haretu i Sulji da kasnije ubiru politicke poene i zatupljuju narod pricama o radu prevosudja Srbije nego da moraju priznati presudu suda BiH.
Svojedobno se po SA hvalio sin Ganica da ima po MILION maraka da stavi u svaki dzep,ne znam odakle mu,sta Vi mislite,ali ako je decko sposoban treba ga staviti pod hitno da vodi BIH ekonomiju,decko zna a i mlad je...on.
Naravno da je Zukic pokrenuo peticiju a ne Tihic, ali u svakom slucaju hvala Harisu Silajdzicu na brzoj i snaznoj intervenciji . NADAM SE DA CE GLASACI PREPOZNATI STA JE ZAPRAVO TIHIC ODNOSNO DA JE MILOSEVICEV IGRAC I DA JE UBACEN DA RAZBIJE NAJ VECU U TO VRIJEME BH. STRANKU. I USPIO JE!
Nevjeorvano je koliko dugo SDA prodaje svom narodu muda pod pubrege,,,hehehhe pa SDA je najveci hasum muslimanskog naroda,vidite samo ovo izgubljeno poiiticko nedonosce u obliku sulje tihica,zar taj treba da nam pomogne i u EU uvede....shega.
IZBORNI IZDAJNICKI POTEZ SDA IZDAJICA, A NISU POMAKELI PRSTOM ZA GANICA. SILAJDZIC RULES!
ZASTO SIRITE LAZI O MOME EBACU MINHENU-MINHEN JE DEMOKRATA I STO IMA DOBRU KARU-ONU PRAVU NE ZAREZANU-OD KAKO ME ON GUUZIO JA VISE NE VOLIM SVOGA MUZA SAJBAHUDINA NITI BILO KOJEGA OBREZANOGA- NE IDEM VISE NI NA DZUMBO NAMAZ SAMO IDEM KOD MINHENA DA ME GUUZI-POZDRAV SVIMA OD VASE GUZETE-JA SAM MAMA OD PEKE-A ZNATE DA JE PEKO VELIKI BORAC ZA NEZAVISNU I SUVERENU GLUHU BUKOVICU
SVAKA CAST HARISE , EMINA, SANELA, DAMIRE I SVIM PATRIOTIMA BOSNE I HERCEGOVINE I ISKRENIM PRIJATELJIMA NASE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! PRAVDA CE POBIJEDIT A TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV DRZAVE SRBIJE I SVIH SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA I S.A.N.U. IDEOLOGA O VELOKOJ KRALJEVINI SRBIJI! TRAZIT POD HITNO NJIHNO HAPSENJE I POTJERNICE PREKO BAS TOG ITERPOLA A I POLICIJE BIH-E! DOSTA VISE SRBIJE I NJENOG TERORIZMA, AGRESIJE, TERORE i LAZNE PROPAGANDE I MANIPULACIJE PROTIV SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , BOSNJAKA! OVO JE OPET AGRESIJA NA SUVERENU DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU! DOBRO SAM NAPIS\'O PRIJE PAR DANA DA KO JAMU DRUGOM KOPA SAM U NJU PADA! TEK CE SAD IZAC NA VIDJELO STA JE SRBIJA I NJEN NAROD, STA SU SVE RADILI U BIH-I I NJENIM GRADJANIMA! KAKVU TERORU I AGRESIJU BIH-A I BOSNOHERCEGOVCI MORAJU TRPJET I TRPE VEC DVADESET GODINA OD SRPSKIH IDEOLOGA O CISTOJ NACIJI SRBA, KRADJE POLA TERITORIJE BiH-E, OD GENOCIDNE BANDE SRPSKIH HORDI UBICA i S.A.N.U. IDEOLOGA!!!
Pa kako SDA a Radončić???
Lalo 24.02.2010. u 14:25 Nego ministre : Radno mjesto za koje je raspisan konkurs u tvom ministarstvu: 1/01 Stručni saradnik za pitanja azila u Sektoru za azil 1/02 Stručni saradnik za pitanja azila u Sektoru za azil Sto jos nema rezultata strucnog, kada je javna tajna da se primaju Esmeralda Radoncic i Fikret Sukurica ????? Lalo 11.03.2010. u 12:53 http://www.ads.gov.ba/v2/ind ex.php?option=com_content&am p;view=article&id=489&am p;catid=59&Itemid=62& ;lang=bs I TO JE TO - PO 100 BODOVA ZA PODOBNE KANDIDATE, TAKO TO RADI SDA !!!