Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam ja odmah da će ova vlast biti bolja od prethodnih.
A DO BOLJIH DANA PREMIJER JE PENZIONERIMA PREDLOŽIO DA PROTEZE IZVADE, ODLOŽE NA POLICE U ŠPAJZIMA, I ČEKAJU BOLJE DANE . . . Kako za tebe i bagru oko tebe PREMIJERU - i m a i mora bit ...? ? ?
Pa naravno da nema uvjeta za povećanje penzija, jer ništa Novaliću ne radite kako bi stvorili uvjete. Nije nimalo teško stati ukraj radu na crno, natjerati poreznike da izmire svoja dugovanja, početi zapošljavati, a ne otpuštati radnike, a to zaći smanjiti broj nezaposlenih i povećati priliv prema svim fondovima. Zna se i javna je tajna, a to ste VI dozvolili, jer se ne vrše nikakve kontrole, da mnogi poslodavci uplaćuju doprinose na minimalce i tako direktno štete državnim fondovima, a i radnicima + neprijavljeni radnici. Sve vi znate, ali ne želite i nećete bilo šta da uradite na povećanju standarda najugroženije populacije. NOVALIĆU. DA LI BI TEBI I TVOJOJ PORODICI BILO DOVOLJNO ZA ŽIVOT, MJESEĆNO 326,25 KM? PENZIONERI, A VEĆINA IH JE NA OVAKO MALOJ MINIMALNOJ PENZIJI, JEDVA PREŽIVLJAVAJU. SMRTNOST JE SVE VEĆA I VEĆA. TO ŽELITE?