Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj migranti se žele lim prije suočiti sa hrvatskim policajcima ..na čemu je ovaj novinar??
Naravno da se je saznalo za postupanje vlasti USK prema migrantima. Zadnju godinu dana ASDA vodi USK kao drzavu u drzavi. Kakva RS i HB, ustvari USK se je najvise odvojio od svega sa svojim odlukama.
Ja mislim da se stvara velika zavjera protiv BiH i HR, i to ponajvise inicijativom zvanom Mali Schengen jer time se migrantima otvara slobodan put prema BiH, pogotovo ako BiH udje u Mali Schengen, a onda se po pravilu migranti forsiraju iskljucivo u FBiH (ali ne i RS), sto je vrlo simptomaticno i problematicno. Stvaranjem nestabilnosti u FBiH slabi se BiH, a slabljenjem BiH slabi se i HR i dugorocno stvaraju pretpostavke za neke nove velikosrpske snove i bajke. Recimo STOP ovom neredu!
jutro; nevezano ; sta bi sa onim studentima,sto su prije mjesec dana imali protest i rekli " formirajte vlast do 16.11." ??????? pitam za druga, mater vam uhljebsku
Studenti u Sarajevu ne znaju šta žele: Najavljeni masovni protesti odgođeni http://www.klix.ba/clanak/140916098
vidi gadova; nema fol te vijesti na klixu ; jao pa nismo tegle,mislite da cemo zaboravit? materuhljebskujebem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)