Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poglavari svih vjera u kombinaciji sa glavnim liderima BH političke scene je jednako širenju nacionalne mržnje, manipulisanju narodom, razvoju kriminala, mita i korupcije, i na kraju uništenju države BiH. Leninj je dobro rekao, govor i vaz vjerski poglavara, a koristeći vjerske objekte i spominjanje Boga i vjere je opijum za ljudski mozak, a sve u cilju političke podrške podobnim političarima. Njima je mjesto u crkvama i džamijama, a ne u politici.
Bravo!
Vazda ista priča, a nigdje efekta.
...osim ateista... nama treba zatrti sjeme
meni je religija poput alkohola nekog uveseljava a nekog cini agresivnim i vrlo opasnim
joj kada vidim ove demone u zenskim haljinama mrak mi na oci padne
lijepo vas je vidjeti zajedno
darknes11 dok su narod podijelili i zavadili i zakrvili impera et divida
Sveštenstvo....i ništa drugo
Mi smo za MIR(mlada islamska republika)..
dok vas vjerske smradove ne istjeraju iz politike bit cemo logor a ne drzava,gubite u vjerske objekte i ne izlazite iz njih da ovaj narod malo dahne dushom
cim reis sjedi u prvom redu na kongresu SDA, cim se tamo onaj vladika ljubi s Dodikom, i cim Puljic prdi o pravima Hrvata, vjerske vodje nemaju sta srat o miru i suzivotu. Zive na podjelama i nacionalizmu
ne bi ovi fanatici zauzimali medijski prostor da je drug tito ziv
Svaka vjera nalaže da ga maloljetno dijete primi u guzu................PLJU
Kada je u pitanju zdravlje, religija je kao neki lijek za dušu i tjelo. Ali oprez: Pogrešnim korištenjem može se pretvoriti u otrov.
Kao da smo zaboravili kako su do juce blagosiljali oruzje i zlocince u njihovim koljackim pohodima. Fuj gadovi
@DrzavaTuzla17 Neznam za Kavazovica. Govorim generalno o prestavnicima vjere u BiH i regionu.
najbolje je vratit Crkvu bosansku !
al da bude islamska?...:)
strasno...cetir vatikanca a izmedju njih jevrej,pravoslavac i musliman......