Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seydo Komşoglou je predsjednik svih alkoholičara, neradnika, uhljeba, džabalebaroša, hinja i onih Bošnjaka koji nemaju trun obraza, karaktera, stava i identiteta, kao što je, uostalom, i on sam. On je predsjednik onih Bošnjaka kojima je smisao života da napakoste drugome, jer sutra da se bira jedan predsjednik, vratili bi se svome toru i ne bi ni pomislili Seydi dat glas. Onih Bošnjaka koji bi vjeru prodali za večeru , a rođenu mater za kusur.
Takvi Bošnjaci se zovu Suncokreti. A vidimo da ih se u ovoj našoj pustopoljini nakotio pozamašan broj. Čast dobrim i normalnim Bošnjacima, trebaju ostat zdravog razuma pored toliko Suncokreta oko sebe, od kojih su im neki i braća, sestre, rođaci, komšije. A Srbima i, posebno Hrvatima, neka je Bog dragi na pomoći u ovakvom okruženju.
Komšić preoteo funkciju od Baketa sad je on prvi u Bošnjaka mašallah!
Predstavnici bosnjaka sa dva bosnjacka clana Predsjednistva BiH 😇
Cirkus. Sastanak sa bakirom koji je uništio I Bošnjake i povratnike. Tuga i bijes do neba. Sve sda uhljebi.
Komsic kukavicije jaje
Jel se Komšić kad sastao sa Srbima ili Hrvatima?
Ovo je direktan udar na Bosnjake......Bojkot proizvoda iz RS !!!!!
Gledaj ti prodane duse. Za dovoljno para bi majku, vjeru i djecu prodali. Nase ponosneh bosnje, made in Holiday Inn 95'
Ovo nema dokle car konja jase. Nisam Rvat ali ovo je bruka i sramota sta radi ovaj naliveni..pa on vise i ne krije
Sejdo opasno zagazio u predizbornu kampanju, kako je krenuo mogao bi i Bakira ugroziti... Sejdo za bošnjačkog člana predsjedništva🤣🤣🤣 ... koji je to qovn4r
Dijaspora
tako je muslimani moji, suzbijte safove
Sejdo je napokon postao ono sto jest, lider Bosnjaka, koji ga i izabrali sa 99% glasova.
treba uraditi kako su drugi napravili, uložili pare u par mjesta od njih napravili centre i dali ljudima poreske olakšice, zdravstvo im omogučiš i još kažem minimalna plata i penzija ti idu, pa bi vidili kako povrtak ide, sve para što se daje za borce i te kategorije uložiti u povratak, dobiješ bazu sa ljudstvom a samim time i dio vlasti. eto SDA ako niste do sad znali javite se mene, sve što ste dali povratnicima oni potrošili u federaciji
Samo predstavnici Bošnjaka. A de su Srbi koji vladaju u RSu? Njih treba naterati da dođu. Nemeš sad dati nekom pare a da ne naprave ništa.