Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj grb naroda.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi! Pogledajte večeras intervju u 18:45 h na FACE TV.
begelrbeg 0djebi
begelrbeg 0djebi
hoćemo Tita nazad
A vidi Farisa, koliko znam on je nekad medicinu završio, baš ima smisla da uređuje bošnjački jezik i grb! A šta mu to dođe bošnjački? Gdje je tu Bosna i bosanski? A i ovaj Nedžad Mulabegović, vazda se okreto kako vjetar puše, bio komunista kad je trebalo, ne nosi više ni leptir mašnu, sad samo bijela košulja...
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba
VODITE SVE OVE SA SLIKE NA GERIJATRIJU , DOSTA NAM JE SHUPLJE ....
Ma kako da ne,smeta im sve od drugih naroda a oni bi muslimanske oznake.ne more!
@Administracija kakvi su to "bošnjački" kršćani? valjda BOSANSKI! ne može bošnjak biti kršćanin, to je islamska vjeroispovijest!
Dobre ste se sjetili
Samo prelistajte slike. Sve muškadija 50+, sedi u tim foteljama već 25+ godina. Pojele ih fotelje. Uhljebi.
https://avaz.ba/vijesti/bih/412319/dzaferovic-u-drustvu-s-ecom-prognanim-jer-je-prijetnja-bih
Poturice, neka vam grb bude burek.
Pogledaj se malo u ogledalo, pa mi onda opet objasni ko je poturica... Poturim ti ga materi ko nekad sultan velicanstveni :))))))))
@DraskovicVojvodina pogledaj se u ogledalo molim te... i okupaj se
Sve go poltron i ulizica u službi kriminalne organizacije SDA. Vi predstavljate samo banditsku SDA i borite se za sinekure.
I onda kazu da imaju tisucljetnu tradiciju i kontinuitet ☺☺☺☺ Pri čemu uvjeravaju Srbe i Hrvate kako postoje teko od početka XX. stoljeca.
Valja to sve izmisliti i zaraditi bar po 2 milje evrica
Bosnjaci nemaju ni grb ni zastavu, jer su I muslje I 93e, radi se o poturicama, to je srpsko - hrvatski genetski sljam...
Jeste