Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Amerikanci skontali da su pokojnog Davida ubili zlikovci iz SNSDa
ambasada neka uplati davoru 1 milion $ jer je potrebno dosta para za advokate i ostale troskove....ne zivi se od vazduha...
Drzava vam ubije dijete ,nemate nikakva prava , a pogotovo za ove dvije djevojke sto ih je Sanjin Sefic pregazio ,pobjego iz drzave i sad razvlace proces godinama .....u Americi bi vec dobio dvije dozivotne kazne ...KER !! U Ovom slucaju se zna i ubica i sve i nista od presude ......a zamislite kako je tek Memicu ,Dragicevicu ..... ljudi koji krecu sa NULE !
UBISTVO HRVATA STJEPANA RADIĆA: Beogradski sudija u procesu protiv atentatora Puniše Račića je bio Radivoje Dragičević koji je presudu protiv ubice donio na takav način da je izvršiocu umorstva obezbjeđen zatvor poput hotela sa tri zvjezdice.
Davor je bio pripadnik VRS, a dijete su mu ubili policajci koji su zajedno uz VRS klali.. U jednu ruku sam uz tebe, i nakon svega, ali de mi reci Davore dje su kosti moga oca? Ti i ti sto ih tužiš ste ubili mog oca, zakopali ga i 25 godina poslije sutite. Tebi su ubili dijete tvoji drugovi, i samo zbog toga sam uz tebe... Da bi se dokazalo kakva ste đubrad. Pravda za Davida!
Ovo je jeftina kopija onoga ulicnog prodavaca iz Tunisa , u malo drugacijoj modifikaciji i svi znamo sta je to proljeće donijelo ... A za svakog onog ko se gubitkom najmilijeg osjeca nepravedno ostavljenim postoji zlatni kalaš a ne ovako traziti kod najvećih svjetskih zulumćara pravdu ...
NARAVNO DA JE KREMATORIJ IZA OVIH PROTESTA , TA MOBILIZIRANA MASA BEZ UCESCA PINDOŠKOG " SOCIJALNOG ANGAŽMANA " JE JEDNOSTAVNO NEMOGUĆA !!! NIZ DOGAĐAJA ZADNJIH MJESEC I VIŠE UKAZUJE NA POVEĆANU AKTIVNOST KREMATORIJA A SVE SA CILJEM SATJERIVANJE U ĆOŠAK BUNTOVNO POSTALE SDA !!!
Teško da su ti ikad ikome pomogli.. Samo će zloupotrebiti nesreću ovog čoveka..
Samo s Amerikom protiv đikanske pokvarenosti.
Ustanimo svi protiv ovog lošeg sistema. Građani BiH ujedinimo se. Ne dajmo šljamu koji je na vlasti da nas vuče za nos. Bošnjaci Srbi Hrvati i ostali narodi dignimo glas protiv onih koji nas zavlače.
Sit sam i ove americke podrske vise. Obucu ti ludjacku kosulju, da nista ne mozes uraditi i samo ponavljaju kako su uz tebe i kako ce sve biti u redu. Treba sa Putinom vidjeti da nas on malo pogura. Da nam pomogne da posaljemo vlahe u njihovu maticu preko Drine, a onda moze otvoriti nekoliko baza na nasem teritoriju.
Ovo je moralo tako završiti. Prije njih je ubijen prof Suljeman Redžić, a prije njega dominsitar policije Jozo Leutar, dakle bandi na vlasti koja se zaklinje u naciju bitna je samo vlast i ZATO UBIJA. I UBIJAĆE . Nažalsot, ambasada SAD se od tih i takvih vlasti nije nikad ogradila. A DOBRO ZNA ONU NARODNU: KO KRADE TAJ I UBIJA !
Naslov teksta ne ide u prilog Davorovoj borbi, miriše na "spin". Klix bi možda trebao uradit jedan istraživački tekst o slučaju ubistva Davida Dragičevića, takav bi doprinos dobro došao.
Je li se ovaj Dragicevic nekome pravda sto trazi pravdu ili ...
Sta sada on hoce reci da ,,kao" amerikanci ne podsticu ! Organizacija kao i svaka druga koja se bori protiv vlasti.Samo sto ovi javno imaju i ziro racun ...
I jos da dodam...Ameri se nikome ne pravdaju.Dodju u tudju zemlju poruse i popale,pobiju pa se ne pravdaju!!! Bas me interesuje je li dobio instrukcije sta i kako dalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj sastanak ambasade SAD i Dragicevica je za Mileta dobra prilika koju nece propustiti da Dragicevicu namontira vezu sa strancima, pa tako inskonstruise i poveze cijeli nerasvijetljen slucaju smrti u tom kontekstu.
Sve će se saznati vezano za sva nerješena ubojstva kod nas za nekih 20-ak god kada jedinstvena RTV BiH bude emitovala serijal 'Akte X'
Bgm ovaj slučaj će uzdrmati RS momački,koliko god to oni pokušali prikriti , ovaj čovjek ne odustaje i svaka mu čast!
...aaahihihihii..evo vec se trese....kako vi ono kazete...blizi se dodiku kraj...bjezi u rusiju...a dodik dolazi u sarajevo...znate li sta to znaci?...konacno razmontiravanje nakaradne zajednice bih....