Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji prijatelji iz ostalih BH gradova javljam vam se iz diktaturom okupiranog Sanskog Mosta i apelujem da nam pomognete da se riješimo ovih Govana kao sto je Sadik Bahtić i Asim Kamber to je sbih i sda
Rjesavaj se bagre HARISE ako hoces mrvice od politicke slave.
*Ja cuvam dati link je trebalo biti: \"Ja cu vam dati link\" Muuu st0ko idite se vidjeti na linku kako nas svijet vidi: http://www.foreignpolicy .com/articles/2010/06/21/pos tcards_from_hell?page=full Fuj koja ste st0ka!
Nista novo ni nakon izbora. Bice samo jos gore. Raspad sistema se nastavlja... Hajmo sada svak u svoj tor po misljenje da me opovrgne. Ja cuvam dati link gdje prenose da su nas proglasili propalom drzavom, pa to vi onda fino objasnite ostatku svijeta, koji nas, ocigledno, vidi skupa sa Somalijom, Ruandom, Ugandom, Pakistanom, Afganistanom, S. Korejom...i ostalim slicnim zemljama. Hajde muuu u tor pa se obratite ovima koji su nas stavili medju gore pobrojane drzave - propale drzave! http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/06/21/postcards_from_hell?page=full P.S. Za one koji ne znaju engleski dosta je samo vidjeti slike zemalja s kojima nas svrastase skupa u red propalih drzava. Hajde sad st0ko ij0pet glasati kao i do sad... ovako: \"muuuuuuuuuu, muuuuuu\" Predstava samo sto nije zavrsena pa mucite dok jos mozete!
ovo je vise komemoracija nego predizborni skup
Kome se ovi predstavljaju, sami sebi. I bez publike su ostali. Dagle im pokislih faca i isfucanih parola. Pacici mali, za obdanista ste.
VIDI BAHTICA, VIDI REVOLVERASA I SILEDZIJE KOJI NAPADA NOVINARE. KAD ZA NJEGA ZNA SILAJDZIC, STO GA NIJE MAKNUO. GDJE JE ORUCEVIC? GDJE JE HECO? GDJE JE VJESTICA MINISTRICA MELIHA ALIC S ONIM NOKTIMA? STRANKA ZA BIH JE PROMASAJ. NJEN KADAR JE PROMASAJ. NJENO RUKOVODSTVO JE LOPOVSKO I PRIMITIVNO. MOJ HARISE, STA SI UCINIO ZA 8 GODINA?? I OPET HOCES PREDSJEDNICKU FOTELJU? A SVOGA SI SINA IZMJESTIO U LONDON DA STUDIRA...GDJE SU TI FIRME PO TURSKOJ? GDJE JE \"TAJO\" - SAMIR SILAJDZIC, STO NE ODGOVARA ZA SVOJE POSTUPKE, NEGO RADI U TELEKOMU? HARISE, IZGUBIO SI IZBORE. DOSTA VISE!!!
Ma bravo Samire! Apsolutno se slazem sa tobom... Jesu bagra, i to kakva
Sta,zar Bahto opet.Nevjerovatno kako Hare gubi poene.Daleko im kuca od mene.Prosli put sam glasao za Hareta,sada necu,nema teorije.Hm,Bahto i Co.
Stranka za BiH ima ubjedljivo najčemerniji kadar u samom vrhu. Ovim mandatom su se toliko obrukali da bi im, da mjesto obraza nemaju guzicu na licu, bolje bilo da mijenjaju taj kadar nego da snage koncentrišu u agresivnu medijsku kampanju! Sadik Bahtić je i diplomu i magistarserij i doktorat \"stjekao\" u Banjoj Luci kod svog ratnog i poratnog jarana Mile Ronhila. U Sani će uvijek biti poznat po trovanju sanjana hranom kojoj je prošao rok \'98 i prodajom humanitarne pomoći - kao i udaranjem ljudi koji su toga bile žrtve. I on, najveći međed u državi da me predstavlja kao građanina? Da ne spominjem Safeta Halilovića, Remziju Kadrića, Melihu Alić... Bože spasi NAS od NJIH te hoštoplersko-uhljebaške organizacija zvane Stranka za BiH. Želim im manje sreće nego su imali 2008. god. Zaslužili su.
sve do se ne pocnes boriti protiv svega nebarojanog nista ti to zalaganje ne pomaze, sem ako nisi skontao koga da od novinara prebijes i opet dospes na naslovnice dnevne stampe hhahahaha
kOLIKO MAFIJE NA JEDNOM MJESTU! Pa ovo ne bi stalo u 5 marica SIPE :D LOPOVI NACIONALISTICKI nece niko za vas vise glasat! VI STE OBECALI VISE NEGO SDA! SVI STE LOPOVI!
Od kud bahati Sado BAhtic OPET ĆE DA TUČE NOVINARE, OPET :-(
Stranka zaBIHnamGA, duboko-svaki put, ovaj put odlazi u zaborav! DOSTA je i vas vise bilo misevi jedni profiterski! Samo fotelje i sebe vidite... Kako bi volio da ni cenzus ne predjete! A aBd, necete ga ni preci!!!
bahticu da si razbio njusku onom komunjarskom piskaralu glasao bih za opet za tvoju stranku a umjesto tebe glasam za fahru jer nas jedini on moze spasiti komunjarskog rezima