Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati kk bosna lopove a i diplomu
A sto je ovo na ovoj jednoj slici napisano na ekavici "Zasnežavanje' , koliko ja znam u BiH se prica ijekavica
Da nije Vučić donirao projekt, pa im izletiilo ? Meni više liči na još jedno veliko zamajavanje. Ipak ne mogu reči zamahjavanje iako bi to bilo jedino na platformi jedan narod jedan jezik koji zna i jaka vlast koja može :)))
Jo frajera na slici kopa nos. Jel zaljepio slinac ispod stola, pa onda jarana pored sebe istom rukom potapsao po ledzima da malo prst obrise?
Genijalno. Bjelašničke žene su poznate po pletenju nakurnjaka, projekt zasnježavanja će i povećavati i potražnju za njihovim proizvodima. Vjerujemo da ć tebi pokloniti jedan, kao novopečenom mladoženji .)))
A đe su vunene gaće, HA, ĐE, a đe su GOVORI!!!
Kako budžetom nema para a Bakir već prodao Buroj prepun snijega, predlažem da se Buroj ali i ostali objekti okruže reklamnim panoima sa zasniježenim slikama. Naaravno pogađate da će se od tog snijega omastiti isključivo FIMI agencije SDA, a dfa će se već izburgijati da građani plate projekt :))) Pa nećete valjda dozvoliti bogatim šeicima da oni to platze kao gosti ???
Očekujem da na projektu nađe posao bar davno obećanih 100 000 nezaposlenih. Naravno dfa se zaposle strani radnici je nerealno očekivati iako SDA ni to nije isključivala u privrednom bumu koji nam je priredila.
Opet predizborna ubleha, poznatih ublehača. Nek plate oni što posjekoše svu šumu na Bjelašnici. Trebali ste njih pozvati na sastanak.
Bice na kraju "Projekat zamagljivanja" ... Prodaju nam maglu...
konakovicu lopove
@hrabridečko Kakva ljubomora narkomane ?
@hrabridečko a po cemu nije, gdje god se pojavio opustosio je, najvise mu zamjerim jer je KK Bosnu unistio, tu mi ne mozes govoriti da nije kad jeste. I onda se Kosarkaskom savezu prikljucio i onda kad je opet usrao fol napustio..
Imao sam i ja nekih ideja.