Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!moram samo dodati da ovakvo nesto nije mogao svako tek tako smisliti i jos stavise izraditi..!!! i svi oni koji imaju bilo sta da prigovore....bolje im je da se pokriju po glavi....il da mozda pokusaju....pokusaju nesto slicno napraviti.... POZDRAV SVIMA ;-) IZ TUZLE
Preneseno znacenje :D Nije mislio bukvalno da se poptapse, to ti je algebarijsko znacenje :D
Svaka cast rodjak, cestitam na prvom mjestu! Super ideja. Fino se provedi u Shangaju i posalji nam koju kocku u dansku ;)
neprirodan je pokret sopstveno rame tapšat...možeš recimo biti jako zadovoljan...ja jesam..puuuno mjerodavnijom publikom! Neke općine poštuju pravila konkursa, i to mi je drago da sam ranije iskusila.
neprirodan je pokret sopstveno rame tapšat...možeš recimo biti jako zadovoljan...ja jesam..puuuno mjerodavnijom publikom! Neke općine poštuju pravila konkursa, i to mi je drago da sam ranije iskusila.
i ja sam ucestvovao na ovom konkursu i . . . . . . . . . osvojio PRVO mjesto samo da samog sebe potapsem po ramenu :))
@5000KM 5000 je sica sta me ceka, ovo cu raji po starom gradu podijeliti, pa ce oni meni opet vratit kupovinom kockica :))
toliko od mog telegrama...:) ostaje mi priznanje dr mjerodavnih ljudi...btw: dvojke su predstavljale hranu (cevape, tufahije, pitu i bos.kahvu) :)
budzet? nije dovoljno 100 predmeta? nema objašnjenja! Sarajevska kocka je simpaticno rjesenje, ali ne znam koliko je privlacno turistima
komisija je uvrstila moj rad u uzi izbor, a onda je i ukinula drugu i trecu nagradu
joker je npr Isa beg Ishakovic himself, Dame su poznate kuće Sarajeva (Inat, Despica, Svrzina, Hadzi Sinanova)
i moj predmet je bio špil karata koji kroz 52 slike objašnjava Općinu Stari grad na bos i engl jeziku.
(ne prolaze mi duzi postovi) ...Ucestvovala sam na ovom konkursu
Imaju vec drveni cevapi kod Ferhatovica!
Dze stanuje da ga valiramo? haha